ליקר שוקולד

Raz110

New member
ליקר שוקולד

האם ידוע משהו על ליקר שוקולד? מחפש תשובה כללית.. כן או לא.. למקרה שאתם צריכים פרטים יותר ספיצייפ אני אתן. תודה רבה..

אילנינה

New member
ליקרים בד"כ מכינים כשרים לפסח

כי זמן מדף שלהם ארוך במיוחד והייצרנים רוצים שגם בפסח לא תהיה בעיה למכור אותם לכן הם אמורים להיות נ"ג אלא אם כן רשום אחרת. ותודה ליניב השף שכשהייתי בסופר והוא בטיסה לאילת הסביר לי זאת.

Raz110

New member
אבל.. יש סיבוך ../images/Emo8.gif חח

מממ.... הליקר נקנה באוסטריה.. שמעתי שבארצות בחול אין בעיה עם אלכוהול?זה מין מחווה חמודה של 50 מייל כולה.. יש בעיה?

ZINGER777

New member
מז"א אין בעיה עם אלכוהול? למה בירה לבנה זה

מאורז? ברור שיש בעיה.. ולא משנה איזה כמות של גלוטן, זה עדיין גלוטן, בתור שתיין 50 מ"ל בחצי ליטר זה אחוז גבוה(לי לפחות..)

Raz110

New member
לא.. לא הבנת בחור

התכוונתי שבארצות אחרות הם פשוט מסמנים אם יש אז כן, ואם אין אז לא.. כי יש אצלהם יותר מודעות. ואני לא יודע אם בליקר שוקולד ממש קטן.. (ולידע כללי 50 מ"ל זה לא חצי ליטר.. חחחח)

Raz110

New member
לא יודע אם זה מכיל גלוטן או לא

וזה נקנה באוסטריה.. שמישהו עם ידע יגיב לי בבקשה

CATS7

New member
לא, אתה לא הבנת

"בתור שתיין 50 מ"ל בחצי ליטר זה אחוז גבוה(לי לפחות..)" - הציטוט לידע כללי - כתבת במקרה לגאון במתמטיקה, מדעי הטכנולוגיה ועוד מקצועות אז פעם הבאה תקרא לפחות פעמיים כל משפט ועד שתבין לפני שאתה מגחח

ZINGER777

New member
אני אגיד שוב..

הגודל של הבקבוק לא משנה.. גלוטן זה גלוטן, אם ישימו 10 אלף גלוטנים ב5 ליטר או שידחסו אותו ל50 מ"ל... אני יודע מה זה ליטר ומה זה מ"ל ואם אתה רוצה הוכחות בפרטי. מה שאני אומר זה שגודל הבקבוק לא משפיע על הגלוטן, אתה מדגיש את זה שהוא קטן, אבל זה לא משנה, לכל דבר יש צפיפות.. גם בבקבוק של של 50 מ"ל אפשר לדחוס 60 מ"ל גז ואפשר גם למתוח אותו בבקבוק 5 ליטר(רק שיהיה חזק) לגבי אם יש גלוטן או אין, תקרא את המרכיבים, לפחות יהיה לך מושג אם רשום חיטה או כל מיני שמות לגלוטן. אם זה רשום באוסטרית תחפש מילון אוסטרית-אנגלית או אוסטרית-עברית או אוסטרית-כל שפה שאתה יודע.

נועית7

New member
ואם כבר יורדים לקטנות ../images/Emo67.gif

אז אין שפה אוסטרית... באוסטריה מדברים גרמנית... אבל זה סתם היה בשביל הבדיחה אז לא להתרגש חליליה.

Raz110

New member
חחח אמלה.. אוקיי!!

אז אולי אני לא הבנתי..:X סורי על ההחפזות.. ואמרתי שהוא קטן.. לא כי חשבתי שיש בו פחות גלוטן:X.. סתם אמרתי שזה בקבוק קטן.. עכשיו שחושבים על זה זה פרט משני.. בכל מקרה תודה על העצה אני אנסה..:]

shallevk

New member
מה שם הליקר?

יעזור לי לדעת את שם הליקר ע"מ לערוך בירור. תודה, שלו.

כמי2

New member
בלי שום קשר לליקר הזה

זאת טעות לחשוב שמוצר הכשר לפסח הוא גם ללא גלוטן. יש מוצרים המכילים גלוטן והם כשרים לפסח על בסיס קמח מצה למשל.

shin taf

New member
מתכון לליקר שוקולד

אמנם זה לא יעזור לך עם הליקר מאוסטריה, אבל זה מתכון מעולה לליקר שוקולד ביתי וטעים (מנסיון ארוך) 1/2 קילו סוכר 1/2 ליטר מים חמים 5 כפות קקאו (או קפה לליקר קפה) מערבבים עד שהסוכר נמס, מחכים שיתקרר ואז מוסיפים 1/4 ליטר אלכוהול 95% תהנו!

Raz110

New member
אוקיי.. השם:

זה חברת מוצרט.. כנראה זה יעזור כי החברה הזאת מאוד פופולרית באוסטריה

shallevk

New member
שלחתי להם שאלה דרך האתר שלהם.

כתובת האתר: http://www.mozart-distillerie.com/en/pub/company/contact/contact_form.cfm שבת שלום, שלו.

למעלה