ליקרים פשוטים

beno reinhorn

New member
ליקרים פשוטים

שמעו חברה אני עובד בבר באולם אירועים ואני רוצה לשפר את מבחר הליקרים שלנו עכשיו הבעיה היא שאנחנו עובדים כמובן עם משקאות תוצרת הארץ בעיקרון יש לנו המון ליקרים ואפשר לעשות איתם קוקטיילים מצוינים השאלה היא איזה ליקרים אין לנו והם זולים פשוטים אבל מוסיפים המון? כל ההצעות תתקבלנה בכיף!

סניפטר

New member
אבל שיהיו פרווה מבחינת

האולם אירועים * תן רשימה של כל המשקאות . ואז נדע מה להוסיף אגב חברת סטוק הישראלית (מיוצר באזור התעשייה ברקן) יש לה מבחר גדול של ליקרים כנ''ל כרמל מיזרחי יקבי בניימינה יש להם גם כמה איכותיים אך מעט יקרים .

lara29

New member
טוב כעיקרון לא צריך הרבה ליקרים

אני מצרפת לך את הרשימה הפרטית שלי - כל מה שצריך להיות בבר כדי להכין קוקטיילים : לפי א - ב ולבסוף יש גם מיצים חיוניים וטבלינים: בהצלחה. אייריש קרים אניסט אקוה ויט ביטר אפריטיף בירה ברנדי/קוניאק ג'ין יבש ג'ין סלאו ג'ינגר אייל גרפה וודקה וויסקי אירי וויסקי בורבון/ראי וויסקי סקוטי ויסקי טנסי ורמוט יבש ורמוט מתוק טקילה יין אדום יין מבעבע יין לבן יבש ליקר אוכמניות ליקר אמרטו ליקר אפרסק ליקר בנדקטין ליקר בננה ליקר גדרמבוי ליקר גליאנו ליקר דובדבנים ליקר טריפל סק ליקר מלון ליקר מנטה ליקר משמש ליקר פיזנג ליקר קפה ליקר קקאו ליקר קרסאו כחול ליקר רום וקוקוס ליקר תות שדה מרורי אנגוסטורה סאוטרן קומפורט סאקי קלבאדוס קסשה קרם קוקו לופז רוטב ווסטרשייר רום בהיר רום כהה סירופ גרנדין חלב שמנת מתוקה ביצה ספרייט מי סודה מי סוכר קולה מיץ אננס מיץ אשכוליות מיץ לימון מיץ עגבניות מיץ תפוזים סיידר צלול רוטב טבסקו עלי מנטה פלפל מלח ציפורן מקל קינמון אגוז מוסקט טחון

סניפטר

New member
../images/Emo7.gif חסרים לי כמה דברים

לארה את אוהבת אקווה ויט זה התזקיק של קימל אני אישית לא אהבתי מה יש לך בבית אפשר גם במסר אישי טל

MEIMIS

New member
לא צריך הכל!

יש מלא דברים שלא צריך ברשימה... טוב שזה לא כל הציוד שיש בבארים מקצועיים..

lara29

New member
אני מוסיפה את האקווה ויט

שלי לבלאדי מרי במקום וודקה כי אני משתכרת מהר מוודקה. יש לזה גם שם - אם אני לא טועה זה דניש מרי.

סניפטר

New member
../images/Emo5.gifלא אוהב בלאדי מרי

מרי כן אבל תבלאדי מעדיף ברוטב *מה יש לך בבר הבייתי ?

סניפטר

New member
טוב תראה יש כמה חברות בארץ

עם מיבחר גדול הראשונה היא סטוק(המיוצרת באזור התעשייה ברקן) ויש לה המון ליקרים חלקם נחמדים וחלקם מתאימים ביותר למילוי הנרגילה. כרמל מזרחי יש להם גם המון (ליקר בננה נחמד) יקבי בניימינה יש להם סדרת ליקרים איכותית יותר אך הם הגזימו במחיר שלח לנו את רשימת הבקבוקים שבבר שלך ונעזור . אגב הכנס לאתר של כרמל מזרחי ותראה תרשימה של הליקרים שלהם

למעלה