ליקולן פארק

dolly pop

New member
חחח../images/Emo150.gif

כנראה שלא אבל למי אכפת העיקר שאנחנו אוהבים אותם ואנחנו יודעים שהם טובים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרבה יותר ממטאליקה!!!!!!!

Metallic Dragon

New member
יותר טובים ממטאליקה!?!?!?!?!

יא שומע ניו מטאל!!!!!!! יא חרא!!!!! איך אתה מדבר????!?!?!?!?! אני אמצא אותך, ואהרוג אותך!!! אקריב אותך לשטן!!! מה יותר טובים?!?!? איך אתה מעיז?!?!!!?!?!?! 2 אקורדים בשיר זה יותר טוב ממטאליקה?!?!! כל הפורום הזה על הזין שלי!!!!

KsesWes

New member
רק תרגעו עם האלימות קצת

למרות שלינקין מונוטונים ומשעממים יש להם סיגנון ייחודי אבל אותם לא ייזכרו כמו את מטאליקה אף פעם לעולם אין מצב

SOAD R

New member
הלו

הלו... לא להתעצבן........(זה לא בריא) די...נו באמת אל תרדו לרמה של ערסים שונאת ערסים...הם עם ד-פ-ו-ק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוף!!!

ShMo0LiKiPoDa

New member
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

תלמד להתבטא, אתה מגזים. כל אחד והדעה שלו, מה כפת לך בכלל מה הוא חושב על מטאליקה? תאמין לי שזה לא ישנה את העולם ואת השינוי שהם עשו.

T a L L L

New member
חחחחח אתה ממש דפוק הא?

זו דעתו, זכותו. וכדאי מאוד שתעוף מהפורום הזה..

קח שאכטה...

מה אתה גזור?... למה בעצבים? ואל תגן על מטאליקה.. הם היו צריכים להיתפרק בכבוד כשעוד היה להם... עכשיו הם לא יותר טובים מאף אחד...

Metallic Dragon

New member
לקחתי שאכטה.... נרגעתי...

באמת הם היו צריכים להתפרק, אבל מה הקשר? קצת מוגזם מה שהוא אמר פה, אתם לא חושבים?

גרררר...

באמת אין מה להשוות בין לינקין פארק ומטאליקה... אבל אתה חטפתה התקף לב מזה... חחחח

7percent

New member
טוב..

זה לא עניין של דעה זאת עובדה מטאליקה זאת אחת הלהקות שלא יעלמו אפעם אחת הלהקות שהכי השפיעו בעולם והכי ימשיכול השפיע אני לא מכיר בנאדם אחד שהם לא השפיעו וכל מי שמלכלך עליהם או שהוא לא הקשיב או שהוא עושה דווקא כי זה שכיח להעריץ את מטאליקה אז הוא משחק אותה אינדיוידואליסט בזה שהוא אומר שהוא לא אוהב אותם. ושום להקה במיוחד לא להקת כלכך קטנה ולא משמעות, לא משנה עד כמה את אוהבת אותם- זה הטעם שלך, כמו ליקולן פארק לא תגיע לקרסול של מה שמטאליקה עשו. וזה לא עניין של טעם ודעה! זאת פאקינג עובדה! (וחרוז חחח)

KsesWes

New member
אפצ'י קח אתה שאכטה

ותרגע מותר לו לאהוב מה שהוא רוצה מה אכפת לך גם אתה שומע לינקין פארק באוטו שמשעמם לך אבל בכל אופן זה הסיגנון שלו ומטאליקה זה הסגנון שלך אז תרגע טוב

למעלה