ליקוי למידה

buaz

New member
ליקוי למידה

שלום, אני חדשה כאן, בת 31 שכנראה תמיד סבלה מהפרעת קשב וריכוז אבל אף פעם לא ידעה בדיוק שיש כזה דבר ולא עשתה מזה עניין. עכשיו יש לי קצת יותר מודעות ויותר בעיה מכיוון שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה הפתוחה ויש לי בעייה להתרכז. האם יש למישהו פיתרון? עיצה טובה? תודה

no-a-m

New member
המודעות- כחלק מתהליך השיקום והטיפו

יופי ששאת עכשיו מודעת לקשיים שלך , שכן המודעות זה חלק גדול מתהליך הטיפול. יש הרבה מאוד מה לעשות, מה שחשוב זה קודם כל לאבחן מהם הקשיים ולזהות אילו איכויות, תכונות ונקודות חוזק שיכולות לתמוך בך. , חשוב שתעשי את זה בצורה מקצועית וענינית , ניתן כמובן לתת עצות באופן כללי אבל חשוב מאוד להתאים את הטיפול לאדם ע פי קשייו ובמיוחד על פי נוקודת החוזק שלו. מאחלת לך הרבה הצלחה.

דליה.ד

New member
הסתכלי בהודעה "עמותות"../images/Emo11.gif

במספרי הטלפון שם תוכלי לשאול, במיוחד עמותת הלל או ביחד, וכמובן ב"ניצן" שמתמחים גם במבוגרים עם הפרעות קשב וריכוז. אם תאובחני שם, ההקלות שתקבלי יהיו קבילות באוניברסיטה. כל מה שעלייך לעשות זה ללכת עם תוצאות האבחון לדיקן הסטודנטים והוא יאשר לך. בהצלחה בלימודים! (גם אני הרחבתי באוניברסיטה הפתוחה את התואר שלי מb.ed ל ba במדע המדינה ויחסים ביינלאומיים (מסלול כפול של מדעי הרוח והחברה. קורסים מעולים ביותר!!!!!!

buaz

New member
תודה

אני בלחץ איום ונורא. יש לי להגיש עבודה עד יום ד´ ואני לא מצליחה להתרכז ולשבת ללמוד.... השאלות הכל מתבלבל לי.... לחץ? תודה

buaz

New member
התנצלות

מצטערת כתבתי לך בלשון זכר... טעות תודה ואני מאמינה שאקח את הדברים עכשיו ברצינות אחרת חבל על הכסף שלי וכך לא אגיע לכלום.... תודה ושבוע טוב

שלום וברוכה הבאה!!../images/Emo39.gif

אני שמחה שהצטרפת אלינו, ויופי שבאת, אני רואה שנועם כבר ענתה לך והתשובות שלה תמיד נפלאות. בכל מקרה אני מקווה שתמצאי אצלנו פינה חמה ושתבואי עוד
אפרת

buaz

New member
היי

תודה על התמיכה הרבה... אני באמת צריכה אותה, אני בלחץ ומקווה שלא איחרתי את המועד לקבלת הקלות בקורס. המבחן ממש קרב ובא וזה מלחיץ שלא נדבר על העבודה שיש לי להגיש ביום ד´. תודה ויום נעים

no-a-m

New member
ללמוד לחיות עם הקשיים.

אני מבינה את הלחץ והקושי והרצון לקבל הקלות, מה שאני יכולה להציע לך בנוסף להקלות זה דרכים וכלים לטפל במצבי הלחץ והקושי , ללמוד לחיות עם הקשיים כך שאת תשלטי בהם ולא הקשיים ישלטו בך , זה נראה מאוד מפחיד, ומאיים בהתחלה מנסיון זה אפשרי ומאוד כדאי. ממליצה לך לך לקרוא את המאמר ברשימת המאמרים בפורום לקויי למידה "לגלות את האוצר". ובענין פניתך בלשון זכר, ההתנצלות מתקבלת בברכה למרות שהיא ממש מיותרת מאחלת לך הרבה מאוד הצלחה,

buaz

New member
תודה

אני מודה לך מאד על הרצון לעזור.... זה נפלא לדעת שיש עוד אנשים טובים באמצע הדרך.... אני חייבת ללכת למקום שאדע שהוא אמין וטוב.. אני צריכה גם לקרוא יותר הודעות ישנות בפורום וכך אלמד הרבה יותר. יום נעים

Iddo

New member
גשי לאבחון מסודר. למאבחן יהיו

גשי לאבחון מסודר. למאבחן יהיו רעיונות מעשיים אחרי למידת המיקרה לעומק.

למעלה