ליקויים בגני ילדיםבשכונת קדימה

Master Stav

New member
ליקויים בגני ילדיםבשכונת קדימה

בחלק של בני ביתך ..... . גן כלנית : בטיחותי - יש לפרק מייד מתקן שיווי משקל – לא בטיחותי, ולהכניס מתקן אחר באופן דחוף. היגיינה (דחוף ) – או למצוא מושב לאסלה קטנה או להחליף לאסלה קטנה אחרת עם מושב. היגיינה – החלפת ברז מים - הילדים לא יכולים לשטוף ידיים בכיור הנמוך – ברז לא מתאים. מקרר לא עובד – דחוף. חזות מוזנחת מלוכלכת - צביעת הקיר החיצוני של המבנה לכיוון גן המשחקים. התקנת רשת צל מעל הכניסה לרחבה ל-2 הגנים. התקנת מעצור לחול מהחצר לכיוון שביל מרוצף צדדי – ללא חול ישמש למשחק עם מכוניות. מחשב מועצה היחידי בגן – לא עובד, ללא תוכנות משחקים ולימוד. חסר צעצועים בגן המשחקים. . גן חרצית : בטיחותי – מיידי- בהול- דחוף - ברז מים נמוך לשטיפת ידיים לילדים – מוציא רק מים חמים/רותחים. היגיינה (דחוף ) – או למצוא מושב לאסלה קטנה או להחליף לאסלה קטנה אחרת עם מושב. מחשב מועצה היחידי בגן – לא עובד, ללא תוכנות משחקים ולימוד. מה אתם אומרים ...הבחירות בפתח ...המועצה תטפל במיפגעים והליקויים? לצורך הגילוי הנאות : המידע הובא לידיעתי מתצוך מכתב שהופנה לגולברי היום עליד מיקי אקרמן .

shavitmass

New member
מוסדות החינוך, פעילים ומתמודדים למועצה.

ראשית כל הכבוד על הפורום! אני קורא סמוי שלו כבר הרבה זמן! (ראשית לשם ההגינות וגם לשם השקיפות, אני אתמודד ברשימתו של אבי קולמן למועצה ) לגבי מוסדות החינוך בישוב: זה לא סוד שלמרות שראש המועצה הצהיר שהמועצה עשתה 90% משיפוצי הקיץ , אני הייתי אומר שהסיפור די הפוך! המועצה מודעת לבעיות שבגנים ובשאר מוסדות החינוך מזה זמן רב! אבל לצערי זה לא תמיד עוזר! (ופה באמת אין קשר לחברי המועצה! יש מספר עובדים שמתזזים בין מוסדות החינוך בניסיון לסייע ! (לדוגמא בני בן חיים) , אבל יש בעיות אחרות שמונעות את הטיפול ככל הנראה (ושיוכיחו לנו אחרת - ב-ב-ק-ש-ה!!) אין בעיה של תקציב מכיוון שהמועצה אישרה 1.500.000 ש"ח לשיפוצי הקיץ (למה השתמשו בכסף?). הנהגות מוסדיות בבתי הספר ובגנים פועלים רבות למען מתן תנאים טובים יותר לילדינו, לפעמים יש לנו את ההרגשה שאנו משרתים את המועצה ולא להיפך (וחבל!). נכון שחלקנו בהנהגות המוסדיות גם פעילים פוליטית (וזו תשובה למי ששאל לפני מספר ימים), אבל לפי השקפתי אנו פועלים בהתנדבות בישוב למען הישוב כל הזמן !! ולכן גם בחירות למועצה ולראשות הן הזמנות שלנו הפעילים לנסות ולהשפיע על צורת ניהול / תפקוד המועצה על מנת לסייע בפועלנו הציבורי (להזכירכם חברות במועצה הינה פעולה התנדבותית שלא קשורה בשום דרך בטובות הנאה כאלה או אחרות....ה-ת-נ-ד-ב-ו-ת!). אין טוב (ע"פ השקפתי) בנציג ציבור שמעורב בפעילות הציבורית! - ולא הייתי רוצה שנציגי במועצה יהיה דמות שלא פעילה בישוב גם לפני הבחירות! וגם לאחריה!! כולי תקווה שהמועצה תפעל לטיפול בכל הבעיות של מוסדות החינוך בהקדם (אשמח לסייע לכל דבר שיקדם את הנושא) מערכת החינוך איננה נושא פוליטי.יש להשאיר את המערכת מחוץ למשחק הפוליטי! טובת מוסדות החינוך הינה טובת ילדינו ואחד הנושאים המשותפים לכל התושבים! בברכה, שביט מס

Master Stav

New member
ברוך הבא שביט שמח לראותך פה

אני יותר ממסכים איתך אדם שלא היה פעיל ביישוב לפני הבחירות ו/או שהבחירות המדוברות הינן לא יותר מקרש קפיצה להתמודדות במפלגה כזו או אחרת ו/או אדם שההתמודדות הינה בשביל לשים V הקורות החיים .....אין לו/לה מקום בהנהגה אבל ופה נכנס אבל גדול בוא נרדש מהמילה התנדבות מאחר וזו נגמרת ברגע ש.....בוחרים בך גם אם אינך מקל שכר בעבור העיסוק במועצה הינך ניבחר ציבור וככזה יש לך מחוייבות לבוחרים שלך . ושוב ברוך הבא טוב שעוד ועוד אנשים מגיעים לפה מביעים דיעה ובעיקר אלו שמקרובים למהלכי העבודה עצמה .

שני 78

New member
תגובה לגבי הליקויים בגנים

כאמא לילד בגן כלנית אני מודה ומברכת על היוזמה. חשוב לציין כי נמצאו ע"י מיקי מס' ליקויים בטיחותיים והיגיינים בנוסף למה שאנו כהורים כבר ראינו. כמו כן, פינת המחשב ופינת הטלוויזיה בגן ניצבים כאנדרטה- שניהם לא עובדים. לא ברור לי למה הם שם?! הייתי שמחה אם היו מפנים שאלה נוספת למר ראש המועצה גולברי: לאן הולך הכסף שלנו כהורים המשלמים לגן מידי חודש? אילו הוצאות יש? מה התקציב בחודשי לטובת הגן? והכי גרוע - איך יכול להיות שעלינו לדאוג לנייר טואלט, טושים, צבעים? זה לא מינימום הנדרש מהגן? מישהו חייב לקום ולעשות משהו - הילדים שלנו משתעממים בגן - אין מספיק משחקים ל-34 ילדים ובוכים יום יום במשך שבועיים מתחילת השנה - גננת וסייעת אחת לא יכולות לגשת לכל העצובים...

Master Stav

New member
שלום שני וברוכה הבאה לפורום

נשמח לקורא כל דבר שנראה לך רלוונטי ליישוב שלנו אני לוקח ומעביר את השאלות שלך כפי שהם ללישכת ראש המועצה . בואי נראה מה תהייה התשובה

Master Stav

New member
שוחחתי עם אוסנת מנהלת הלישכה של ראש המועצה

היא אומרת שלא קיבלה את הפנייות שלנו בנדון להלן המיל שהוצא אליה למיל הישיר אליה על פי בקשתה המפורשת : ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ מר גולברי שלום בתאריך ה12 לחודש ספטמבר נשלח אליך המכתב המצורף בקובץ זה בתאריך 12 לספטמבר נשלחה אליך הודעה דרך אתר המועצה ( אגב מתי מתכוונים להתאים לכל הדפדפנים כגון פיירפוקס וגוגל כרום ?) בתאריך 14 לחודש התפרסמה ההודעה הבאה בפורום צורן קדימה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=2062&msgid=121571135 לתגובתך המהירה והכנה אודה סתיו אדם מנהל פורום צורן קדימה בתפוז ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ המכתב המצורף הינו המכתב של מיקי אקרמן שנשלח ב12 לחודש : הנדון :בעיות שלא טופלו בשיפוצי קיץ 2008 בגן חרצית וכלית בבני-ביתך 1. לאור פניה של הורי הגנים אלי, ולאור הבדיקה שערכתי בחלק ממוסדות החינוך לפני שיפוצי הקיץ ובמשך שיפוצי הקיץ, הנני ממשיך במעקב אחרי השיפוצים, לזהות את העבודות הדרושות, במיוחד תחת דחוף ביותר – בטיחותי או היגיינה. 2. הנני פונה אליך מר גולברי, לוודא באופן אישי שאכן יטופלו הבעיות שחלקן דחופות ביותר. 3. אבקש לקבל באופן מיידי, העתק מלא ומפורט בכתב, לבדיקת הקרינה שנערכה במימון ובהזמנת המועצה מהמתקן חשמל הקרוב לגנים והקו המוליך לגן . 4. גן כלנית : בטיחותי - יש לפרק מייד מתקן שיווי משקל – לא בטיחותי, ולהכניס מתקן אחר באופן דחוף. היגיינה (דחוף ) – או למצוא מושב לאסלה קטנה או להחליף לאסלה קטנה אחרת עם מושב. היגיינה – החלפת ברז מים - הילדים לא יכולים לשטוף ידיים בכיור הנמוך – ברז לא מתאים. מקרר לא עובד – דחוף. חזות מוזנחת מלוכלכת - צביעת הקיר החיצוני של המבנה לכיוון גן המשחקים. התקנת רשת צל מעל הכניסה לרחבה ל-2 הגנים. התקנת מעצור לחול מהחצר לכיוון שביל מרוצף צדדי – ללא חול ישמש למשחק עם מכוניות. מחשב מועצה היחידי בגן – לא עובד, ללא תוכנות משחקים ולימוד. חסר צעצועים בגן המשחקים. 5. גן חרצית : בטיחותי – מיידי- בהול- דחוף - ברז מים נמוך לשטיפת ידיים לילדים – מוציא רק מים חמים/רותחים. היגיינה (דחוף ) – או למצוא מושב לאסלה קטנה או להחליף לאסלה קטנה אחרת עם מושב. מחשב מועצה היחידי בגן – לא עובד, ללא תוכנות משחקים ולימוד. העתקים : יוסי ברק – מנכ"ל המועצה יזהר קמחי – גזבר המועצה בני בן-חיים – מנהל האחזקה חברי מועצת קדימה-צורן. בכבוד רב, מיקי אקרמן סגן ראש מועצת קדימה-צורן --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מקווה לקבל תשובות כלש כן תיקונים במהרה !!!

למעלה