ליקוטי מוהר"ן

גנדי10

New member
תודה זיסער

ששניהם זהים, איני אשם. זו עבודה של ספי... ובהזדמנות תלמד אותי לצרף לינקים, שלא אצטרך לנסיונות ראשונים ואחרונים... ליל"ט.

פראזניק

New member
תרשה לי לענות? :)))

הדבר הראשון שעושים בדרך כלל, זה לבדוק את הלינק.. :) ב"ה לכבוד ידידי הרב המפורסם, רב פעלים מקבצאל, אחד המיוחד הרהגה"צ ר´ גנדי10. אחרי דרך מבא השלום כנהוג וכמשפט. יקרת מכתבו הגעני ואחר עד עתה בתשובתי, ואבקש סליחתו... על דבר אשר שאל איך מוסיפים הקישורים הנקרא "לינק" בהודעתו בעולם התחתון הנקרא "אינטרוולט". "בחור, השפל נא עיניך וראה", כי בתחתי דף ההודעה, שוכן כבוד מקום המיוחד לשים הקישור (לינק בלע"ז), ושם יש מקום לכתוב מהו הלינק ולאן הולך הלינק. ומתחתיו איתא "מחרוזת מתוכן ההודעה", והוא, על דבר אשר ישנם הנוהגים להוסיף הקישורים הנ"ל באמצע תשובתם [כזה], והנה, שם יש שני תיבות, האחת בצד ימין ומעליה כתוב "מחרוזת מתוכן ההודעה" והוא בלשון עברי ומשמעו, המילין אשר אתה רוצה לקשר מהם, ומולו תיבה שנית, שם מקום לשים הקישור עצמו. והנה, מחמת הדחק עניתי בעילגות לשון, אך אקווה שתבין. הדושו"ט תמיד פראזניק חופ"ק פורום ברסלב

גנדי10

New member
פראז´, אתה 10

ברוך ה´, שבת מהמחתרת רענן כגן רטוב, אשריך. ואנסה שוב לבדוק ענין הלינק, דרך עילגות לשונך, בתקוה לשיפורים שם... חזק ואמץ, ותקפוץ למבזקים לפחות...

פראזניק

New member
ואען ואומר...

ראה ראיתי הכותרת אשר נתן הדר"ג למה שכתב, ותרגז בטני, מעי חמרמרו, "10"? הלא בקושי רב אחד כמוני ישנו בכאן, ואף הוא אינו מחויב המציאות, אלא בקושי רב אפשרי המציאות, ומה ראה הדר"ג על ככה... הנה לא ירדתי למחתרת, כי במקום אשר בו הייתי, שם נשארתי ושם אני מרקד ביני דאשכולא, ומקפיץ האשכולות. אלא ששם, איני כדאי לכתוב לעת עתה:)))) ועל דבר הקישור, ראה ראיתי ושמח לבי, כי כבר קנה ידי"נ הידיעה הנ"ל, איך להעלותו ולשימו בכאן, נודה לאלקינו. ועל דבר שורה אחרונה שכתב, תמוה בעיני מהי, כי "תקפוץ" - יודע אני מהו, אבל "מבזקים" מהו? והאיך הוא בא לכאן? הכו"ח ידידו נצח הדורש שלומו וטובתו כל הימים בלו"נ חפצה פראזניק ראב"ד לקהילת קודש "חסידות ברסלב" אשר בקהילת תפוז המעתירה (-)

גנדי10

New member
מדוע תרגז בטנך?

ידידי וחביבי, לו הכרתי כשרונותיך, הייתי מתייחס בהתאם. מחול [שרוקה...] לי מחול לי. בענין מה שהשיב כת"ר על כך שאינו כדאי לעת עתה, אכן ימי בין הזמנים נותנים את אותותיהם על אנשים וכבשים... לכן, ימתין הדר"ג כמה ימים למען תשקוט האר´ס. ובעניין המבזקין, זכורני כד הוינא טליא, שהגאון הגדול ידידנו הנכבד הרה"ג שלמה שליט"א [חבל, איפה הוא], טרם שנתמנה לרשכבה"ג, היה מקבל הערות ונזיפות ממרן ראש הישיבה של ה´כפר´ הגר"ד, מדוע הינו קופץ רק למבזקים [כעין מבזק החדשות] קצרים ונעלם... דו"ק ותשכח. ובעניין מה שהתלונן כת"ר שם, על כך שמטבע הפרוטה אינו בכיסו וכו´, לענ"ד, שטרות עדיפי, אף כשאין העשן מתפזר... אך היות ויודעי ומכירי מקרוב צורך עניין הלייט הנ"ל, כאבתי את כאבו ביותר, אך עיני שזפתהו רק בצהרי יומא, וכבר בטלה גזירת השטרות והמטבעות הקטנים. ועצתי לכת"ר [ברצינות], להבא, לא יהסס מלבקש, ואם אראה בקשתו בעיתו ובזמנו, בשמחה ובריקוד אגיעה לככר, ואזכה למצות חסד אדירה. ידידו עוז, הדושו"ט כל הימים והלילות, החונה פה בעיר החסידות כמה רגעים, גנדי10

למעלה