ליצן החצר?!

• פותח הנושא m757
  • פורסם בתאריך

m757

New member
ליצן החצר?! ../images/Emo151.gif

משימה חדשה הוטלה על משתתפי האח הגדול וכך גם על קורין, במשימה זו הבית הופך לממלכה שבה המלך והמלכה, אמיר פיי גוטמן ודניאלה פיק, שולטים. כל שאר המשתתפים צריכים לשרת אותם.
קורין קיבלה את תפקיד "ליצן החצר", היא נדרשת בכל פעם שנשמעת מנגינה ברמקולים להצחיק את המלך והמלכה בכל דרך אפשרית.
ממה שאני ראיתי קורין מבצעת את המשימה מדהים, אפילו אותי היא הצליחה להצחיק. מה דעתכם?
גם אתם אהבתם את קורין בתור "ליצן החצר"? ובנוגע לתוכנית אתמול, מה דעתכם על מה שקורין אמרה על המשחק שבו היא נמצאת? הנה קישור - http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/4f093eed98b3c110

הליצנית קורין ../images/Emo6.gif

את הקישור ראיתי מספר רב של פעמים..... וכל פעם אני פשוט נדהמת מהחוכמה של קורין ומהמילים שנאמרות באותו הקטע...... אני כ''כ שמחה בשביל קורין שהיא הלכה לתוכנית סוף סוף היא יכולה להפגין את החוכמה המרהיבה שלה מול קהל של מליונים אם לא יותר (בכל זאת האח הגדול זה "פצצת רייטינג" לא נורמאלית) ובקשר לתחפושת שלה,גם אותי היא הצליחה להצחיק בצורה מדהימה.

לפי הסקרים

זאת אכן פצצת ריטינג, אבל לבני נוער בגילאים 15-16 לא כל המדינה צופה בזה, אבל עיתוני המדינה והמדייה כופים עלינו לדעת דברים, גם אם אנחנו לא צופים בזה.

למעלה