ליצור קשר או לא?...

צלשלספק

New member
הפסד הוא אך ורק שלו.

עכשיו את יכולה לדפדף בכיף לבחור הבא (כאן) או באתר ההכרויות ואין לך יותר מה להתעמק בזה. נקסט.

וזה בהחלט מעצבן שקשרים שזרמו בטלפון / התכתבות מתפוצצים לפני שהתחילו בפועל, יש עוד דגים בים.

בהצלחה מותק

נ.ב.
אם הוא במקרה "צץ" - את בשום אופן לא חוזרת אליו.

נראה לכם שזו תכונה גברית (בעיקר, בהכללה)?

להעלם? לברוח מזירת הפשע ללא מילה?
או שנשים וגברים חוטאים בזה באותה מידה?
מה בעצם הבעיה להגיד "בפרצוף" (סמס...גם כן "בפרצוף"), שלום בצורה בוגרת?

צלשלספק

New member
לא יצאתי לדייטים עם גברים, משער שיש כאלו שגם

מתאדים לאוויר כאילו לא היו. אישית התאדו לי כמה נשים אחרי דייט או שניים או אפילו לפני כן, עם הודעה או לעיתים בלי הודעה כלל. הייתי אומר שזה נפוץ ומוכר, לא הייתי אומר שזה בוגר.

התירוצים ששמעתי מפה ומשם (גם מכאן) היו ש"יש גברים שלא משחררים אחר כך - אז אני ככה" או חוקים כלשהם באיזה דייט / קשר מותר/ רצוי להתקשר / לשלוח הודעה ש"לא מתאים", ואיזה תקופת זמן לא חובה לעדכן. נראה לי שזה עניין של חינוך והרגל, וגם קשור למשך הקשר.

בהחלט יצא לי שלא חזרתי לפניות שלא עניינו אותי - ומרבית הפניות לא היו מבחורות שהתאימו לי, ולעיתים כן חזרתי שאני בקשר או שלא מתאים (ללא ציון למה, בטח לא משהו פוגעני) אבל כמעט לעולם לא התאדתי בלי ליידע "שלא מתאים והיה נחמד וכו'" אלא אם מישהי עשתה לי משהו ממש ממש מכוער בדייט ראשון / שני או בתחילת קשר,
לא קרה הרבה, אבל קרה.

אביeג7

New member
נשים נעלמות כמו שגברים נעלמים

לא חושבת שזו התנהגות מגדרית

דידי 9

New member
לדעתי נשים לא נעלמות..הן אומרות שהן הולכות.

אני חושבת שיש להן יותר אומץ להגיד מאשר לגברים....

shayCn

New member
לא יזיק אם תמתיני קצת..

יש אנשים שעובדים ואולי הוא עסוק ויחזור אליך מחר,מחרתיים.עדיין מוקדם לחתוך ולעבור הלאה.
כמובן שאת יכולה להמשיך לנסות עם גברים אחרים בינתיים,אבל אל תהיי נחרצת.

צלשלספק

New member
ככל הנראה הוא התבעס עלייך.

נסי לחשוב הפוך, מישהו משוחח ואף מתכתב איתך ברציפות, נחמד לשכנים ויש הרגשה של ביטחון הדדי מהאדם הוירטואלי מולך שעדיין לא פגשת והכיוון הוא להפגש בהזדמנות הראשונה - ואז הוא מודיע לך שהפגישה הראשונה לא מסתדרת לו, כשייתכן ומאוד חיכית לה אחרי שיחות מעמיקות. לא תתבעסי? לא תצוץ לך קצה של מחשבה בראש אולי הוא "מתפזר" לך באותו הערב? סביר להניח. כנראה שבנוסף גם היה לו יום רע.

אני הולך לפי העיקרון הבלתי כתוב שמי שמבטל עליו להציע ולנסות לקבוע מועד אחר, ממש להציע - ולא בכלליות "תחזר אחרי שיסתדר לך". דעתי היא - שימי את האגו בצד לרגע, והניחי גם להודעות הטקסט, שיכולות להצביע על ריחוק, במיוחד בסיטואציות כאלו אחרי איזה "משברון כזה" כשזו רק ההתחלה של ההתחלה ואנשים יכולים לקחת כל מילה קטנה למקומות אחרים לגמרי - שיחה טלפונית קצרה ויזומה - שווה יותר מאלף הודעות.
תרימי טלפון, תציעי להפגש - לא רק בשבילו ובגלל שלא נעים לך אלא קודם כל בשבילך, שלא תחכי סתם ליד הטלפון ותאכלי את הלב כשאת לא יודעת מה נסגר איתו, כדי שתדעי היכן את עומדת ומבחינתך את את שלך תעשי, אם זה לא יעזור או לא יענה - הפסד שלו, אבל אם תעשי זאת מבחינתך את ניסית, ואם יתעלם מהשיחה / לא יחזור אלייך אז הוא כנראה ילד שצריך להתבגר מהמשקעים באתרי ההכרויות, תהיי את הבוגרת, זו דעתי.

דידי 9

New member
כולם לקחו אישית?אף אחד לא חושב שאולי באמת

יש לו בעיה רצינית כרגע לבחור, בעיה שהוא לא יכול או לא מסוגל ליצור קשר איתך?

לא יודעת. לפי מה שכתבת עם כל התחושות הטובות שלך-יש מצב שהוא בבעיה באמת.
ככה זה נראה.....

koko162

New member
גם אם חלילה נמצאים בבעיה רצינית

אפשר להגיב בצורה כזאת או אחרת. הרי ניסיתי אתמול ליצור איתו קשר ולא ענה. אפשר לרשום אפילו הודעה בסגנון של "מצטער אבל לא אוכל לדבר בימים הקרובים".. או משהו בסגנון.
נראה לי לא מכבד ודי מעליב.

1Shir

New member
אבל העיקר שעשית מה שעזר לך להיות שלמה עם עצמך

למעלה