ליצור קשר או לא?...

koko162

New member
ליצור קשר או לא?...

בוקר טוב

מכירים את זה שיש לכם תחושה ממש טובה לגבי מישהו עוד לפני שפגשתם אותו?
יכול להיות שהתחושה הזאת שגויה אבל.. אתחיל מהתחלה:
לפני כמה ימים התחלתי להתכתב ולדבר עם מישהו שהכרתי באחת מאפליקציות ההיכרויות.
היו לנו שיחות ממש טובות וכבר דיברנו על להפגש. לא יודעת להסביר את זה אבל מרגישה איתו חופשיה והתחושה היא שדי אפשר לדבר על הכל.
ביום שישי כתבתי לו הודעה שרציתי לעדכן אותו שלא נוכל להפגש באותו יום. (דיברנו על האופציה של להפגש אבל הייתי צריכה לעדכן אותו אם יסתדר לי או לא). לא הגיב להודעה. נעלבתי ורשמתי לו הודעה לאחר שעתיים: כבר אי אפשר להגיב להודעות? אז הוא ענה שעובר עליו יום לא משהו. רשמתי לו "אוקי". ואז רשם שקיבל בשורות לא כל כך טובות ושלא יכביד בפרטים. רשם שמקווה שתהיה לי שבת מצוינת. רשמתי לו שאני מצטערת לשמוע ומקווה שהכל בסדר ושאם הוא רוצה או צריך לדבר אשמח. רשם לי תודה.
מאז לא שמעתי ממנו. בגדול העלנו את היום כאופציה להפגש. לא יודעת מה לעשות.. לשלוח לו הודעה?.. לשאול אם הכל בסדר? אם נפגשים היום?.. לא רוצה להעיק או להרגיש שאני רודפת אחריו..
מצד שני מרגישה שיש פה משהו שאולי שווה את ה"מאמץ"...
מה אתם חושבים?
תודה :)

אביeג7

New member
בפעם המיליון:גבר שרוצה

יוזם ומראה את זה.
\
לטעמי אין לך מה לשלוח לו הודעה.
חכי שהוא ישלח לך <וכמובן להמשיך בחייך הרגילים ובחיפושים>

צלשלספק

New member
"להמשיך בחייך הרגילים ובחיפושים"

יגרום לה לשבת ליד הטלפון ולחכות בהרגשה שייתכן ופספסה משהו על שטות, עדיף לוותר על קצת האגו, כולה שיחת טלפון יענה / יסכים - סבבה, לא יענה / לא מעוניין הפסד שלו (לא לשכנע!) והיא ניסתה - במקרה הכי גרוע פספסה "ילד כעוס ומאוכזב עם משקעים מהאתר" וחסכה מעצמה דייט עם אחד כזה, במקרה הטוב - מי יודע? אבל לה עדיף לדעת היכן היא עומדת, קודם עבורה - לא עבורו מאשר לחכות אולי הוא יצוץ עוד כמה ימים.

שתרים טלפון, כן כן, לא לא. בלי משחקים.
במקומה לא הייתי שולח הודעה במקרה כזה, הייתי מתקשר ואי תשובה / התעלמות זו תשובה נחרצת עבורי להמשיך הלאה.

אביeג7

New member
אתה לא חושב שאם הוא היה רוצה הוא היה

מתקשר?? במיוחד אחרי שהיא שלחה לו הודעה וכן הראתה רצון לקשר

צלשלספק

New member
אף אחד מאיתנו לא היה צד לשיחה, אין לי מושג

איך הוא הרגיש, מה היא בדיוק אמרה ואיך הוא הגיב או מה היה בדיוק, וקצת קשה לקבוע במעמד צד אחד למטבע מי אמור להתקשר או אם מישהו כאן באמת נפגע או ילדותי או לא בעניין. יכול להיות שהוא "לא יצא מרוצה" מהשיחה הקודמת, או שנפגע או שאולי חשב מדבריה שהן כן אמורים להפגש ביום ספציפי והתאכזב - לא היינו שם. מה עוד שלדבריה לשניהם היה כיף מההתחלה וזה זרם ונראה שהיא כן רוצה לפגוש אותו, אז במקום שתחכה ליד הטלפון או תריץ מחשבות אולי הוא יתקשר, האם ומתי. עברו כמה ימים,
לדעתי, אם היא רוצה בכך - שתנסה שוב, כדי לקבל "סגירה" קודם כל - עבורה - אם הוא לא רוצה / לא עונה - שתמחק אותו לגמרי ללא דרך חזרה. אבל לפחות היא תהיה עם תשובה במקום להתחבט מה נסגר איתו ומה היה יכול להיות אם...זה יותר עבורה מאשר בשבילו.

נראה שזה כן אכפת לה ומעניין אותה, אם הנושא כלל לא היה מעניין אותה היא לא הייתה מעלה כאן את הפוסט או מתעמקת בכך - ומן הסתם גם לא הייתי מציע לה ליצור קשר איתו אם זה לא היה מעניין אותה.

אביeג7

New member
זה בכלל לא רלוונטי

היא הראתה התעניינות... וזה מספיק לגמרי.
הכדור אצלו
אם הוא לא יוזם-הוא לא רוצה

אני יכולה להתערב איתך על מה שאתה רוצה שאם היא שולחת לו הודעה או משו כזה,הוא או לא עונה לה בכלל או כותב לה בצורה כזו או אחרת שהוא לא מעוניין

צלשלספק

New member
שיטת ה"לשבת על הברזלים ולחכות שהגבר

יעשה את העבודה ויחזר כי זה התפקיד שלו כי הוא הגבר" לא עובדת לכל הבחורות בעולם ההכרויות ברשת. לעיתים מוחמד צריך לכתת את רגליו אל ההר, מה לעשות.
נראה שהיא כן רוצה שהוא יפנה אליה ולהמשיך את מה שהתחילו - כך היא כתבה.

היא יכולה לחכות עד שימאס לה או לדפדף לפרופיל הבא ולשכוח מעצם קיומו - וזו גם אופציה, והיא יכולה לשים את הכדור אצלו ולהסתכן בכך שהאגו שלה אולי קצת יפגע מהתעלמות או דחייה - יש מצב, ואף אחד לא אוהב דחייה לחיזור או רצון בקשר - לא נשים ובטח לא גברים, אבל לפחות היא תדע שהוא לא מעוניין ואז זה כבר פחות יעסיק אותה, אם בכלל.

ציינתי, אם זה לא מעסיק אותה ולדעתה היא הייתה בסדר גמור בתקשורת הקצרה ביניהם ומשהו פתאום "התהפך אצלו" מסיבה תמוהה - שלא תפנה אליו ושתמשיך הלאה - נקסט, אבל אם זה כן מעסיק אותה, אז שלא תתחבט עם עצמה ותעשה. מקסימום הוא יגיד שהוא לא בעניין או יתעלם שזה אותו הדבר בעצם, קצת כואב אבל לא מתים מזה.

שיקול שלה, זה שיש עוד גברים באתרי ההכרויות זה בטוח.

גברת ע

New member
אני איתך בקטע הזה

ואני לא חושבת שזה 'השפלה'.
כל החוקים וכל הכללים ולא יודעת מה זה מעייף וטיפשי לדעתי.
אם היא מרגישה משהו יכול להתפספס אז כן שתשלח הודעה, מקסימום נסתה לא ענה או לא התייחס עוברים הלאה, מצד שני אם היא לא תשלח והוא כן מעוניין וסתם לא יצא לו/מתבייש/מתבאס/קרה משהו, והיא יכולה לפספס משהו טוב שיכול לקרות אז לא חבל?

אביeג7

New member
זה לא קשור לחוקים או להשפלה

גבר שרוצה -מראה את זה..
אלה חוקי החיים

אביeג7

New member
יותר מלשלוח לו הודעה שהיא רוצה להפגש

אבל לא יכולה ואח"כ לשלוח לו הודעה נוספת שהיא ציפתה לקבל תשובה???

אולי שתסע לדפוק אצלו בדלת?

ההודעות לדעתי היו דיי והותר כדי להראות ולהביע רצון.

תאמיני לי שאם הוא היה רוצה-הוא יודע איפה למצוא אותה.

מה יש לכם???

היא כבר רשמה לו! ציינה בפניו שהיא שם אם הוא רוצה לדבר, אוזן קשבת על מה שהוא עובר וכו...
אמר תודה וזהו.

קצת מוגזם להגיד שהיא צריכה לברר איתו שוב.

אם הוא באמת רוצה להתנתק, היא לא צריכה לחפור לו " כן כן לא לא".
הכדור בהחלט בידיים שלו, והיא צריכה להמשיך הלאה.
אם ירצה ידע איפה למצוא אותה.

צלשלספק

New member
בעיני, חלק ניכר ה"חוקים" האלו ילדותיים לגמרי.

ההרגשה המיידית של דחייה או אכזבה מאחר היא לא מהנה לאף אחד - זה בטוח, אך ההרגשה התמידית שאוכלת אותך שאולי ופספסת משהו טוב - יכולה להיות גרועה ממנה.

כל סיטואציה לגופה, מה עדיף.

ואם באמת עובר עליו משהו ובשורות לא טובות, מספיק שהיא אמרה לי שהיא שם אם הוא רוצה לדבר.
מעבר לזה אין מה לעשות ולחפור גם.
כשירצה, הוא ידע איפה למצוא אותה.

צלשלספק

New member
ועד מתי היא אמורה לחכות? יום? שבוע?

לא עדיף לשים את הכדור אצלו במקום לחכות? ואז היא לא תהיה בהרגשה שאולי פספסה משהו טוב (כי נשמע מדבריה שהיא בהרגשה כזו כרגע - אתן ייעצתן לה להמשיך לחכות או להתקדם במקביל) וגם אם הוא נפגע או משהו כזה - יכול להיות - לא היינו צד לשיחה, היא יכולה לנסות שוב וליישר קו מהכיוון שלה ולסיים בזה - לא ירצה? - בעיה שלו וזה כבר לא תהיה הבעיה שלה, תאמיני לי שזה גם לא יעסיק אותה יותר אח"כ.

היא לא אמורה לחכות

היא אמרה את שלה.
לא אמרתי לה שתחכה, אמרתי לה שתמשיך הלאה ושאם הוא ירצה ,הוא בוודאי יודע איפה למצוא אותה.
היא כבר אמרה את שלה.

koko162

New member
נראה שרובכם צדק

יצרתי קשר ולא ענה... מין הסתם אני אמורה להבין מכך את מה שהייתי צריכה להבין לפני כן..
לפחות אני יודעת שניסיתי..

צלשלספק

New member
סביר להניח שהייתי מפסיד, אבל גם הייתה לי

הרגשה כזו.

הסיבה הייתה כדי שהיא תקבל סגירה סופית - עבורה, מי כמוני יודע שאי וודאות ומקומות לא יציבים (בכל מיני נושאים, עבודה, דייטים, משפחה, קשרים, מבחנים וכו') יכולים לחרפן ת'בנאדם.

למעלה