ליפעמים....

fayd הפשוש

New member
ליפעמים....

שיט זה קשה ליכתוב כאלו דברים, זה לא שיר עכשיו מה שאני כותב אמא שלי ברגע זה נימצאת אצל הפסיכולוג שלי ארז אני יכול לדמיין אותה יושבת בתוך החדר הקטן אם הכורסאות הנוחות חושב לעצמה שאוליי אני מישתמש בסמים, אוליי אני רצחתי מישהו ועכשיו היתוודתי לפסיכולוג שלי על זה, אוליי אני אנסתי מישהו, אוליי אני קלפטומן, אוליי ואוליי אבל אתם יודעים מה מרגיז? מה שמרגיז זה שאת כל הדברים הללו היא היתה מקבלת בהבנה מסוימת אוליי היה לה קצת קשה בהתחלה אבל היא היתה מיסתדרת. היא היתה מיסתדרת אם כל זה חוץ מהדבר האמיתי שהיא הולכת לישמוע, כן כן אלון שלכם סוף סוף החליט לצאת מהארון, אבל בימקום שאנ יהייה גבר ויגיד להם את זה בפנים ויתמודד אם זה אני בורח ומכריח מישהו אחר לעשות את זה בימקומי, זה פשוט משגע אותי, אני יושב כאן שומע היהודים (בניגוד לכל חוקיי ההומואים בעולם) ויודע שאמא שלי תעדיף שאני ירצח מישהו מאשר שאני הייה הומו. טוב זה הכל זה מה שהיה לי להגיד אני ניפרד מימכם בבירכת לילה טוב כי אני ממש לא רוצה להיות כאן כשהיא חוזרת. לילה טוב לכל הפורום הניפלא הזה שימשיך להיות כזה טוב ויפה ומבין אני לא יודע מתיי אני יוכל להיתחבר שוב יכול להיות שהם ינתקו לי את האינטרנט אני לא יודע אני מקווה שזה רק מה שהם יעשו ולא יעיפו אותי מהבית,)

Major Thom

New member
יהיה טוב אלון!

אולי יהיה להם קשה בהתחלה, ואולי יקח להם זמן, ואולי הם ישגעו לך את השכל לפני זה, אבל הם בטוח יקלטו את זה בסוף.. אי אפשר אחרת, אתה יודע. אתה הבן שלהם. אף הורים לא כלכך גרועים.. :) איריס

../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo50.gif

היא תצטרך להבין שאתה אותו אלון שהיא תמיד הכירה, אותו אלון שהיא נשאה במשך שלושת רבעי שנה וגידלה ואהבה כל השנים. היא תצטרך להבין את זה כי פשוט אין לה ברירה. כמו שלך אין ברירה אלא לקבל את עצמך, כך לה אין ברירה אלא לקבל אותך. רק תזכור שבעוד שלך היו חודשים ושנים עם עצמך לחשוב על הרעיון ולהתרגל אליו, היא מקבלת את זה בבום. היא גם תצטרך את הזמן שלה. אולי זהטוב ששלחת אותה לפסיכולוג.

אלונוש... ../images/Emo24.gif

תראה, אולי היא תיקח את זה קשה... אבל היא תבין, בסופו של דבר. היא הרי חייבת להבין. רצח, אונס - אלו דברים לא חוקיים שנעשים מתוך בחירה. להיות עצמך ולא להתכחש למה שאתה - זה המתכון הבדוק לאושר בחיים. יהיה לה ולך קשה בהתחלה, אבל הרי כל אימא רוצה בסופו של דבר שהבן שלה יהיה מאושר, לא
אלון, אני יודע שקשה לך עכשיו... קבל
, ותדע שאנחנו תמיד כאן לצידך. אל תפגע בעצמך כדי לרצות אחרים - היה מי שאתה

taxi555

New member
אני ממש עצוב עכשיו וחבל שאני לא

הפסיכולוג שלך הייתי מסביר לה בצורה מאד עדינה אבל דיי ברורה שאתה מה שאתה ואתה אחל´ה!!! וזהו כל השאר אם קשה להבין את זה תמיד היא תוכל לפנות לפסיכולוג שישמע אותה ביי משה!

למעלה