ליפני ואחרי...

elonliberman

New member
ליפני ואחרי...

אני מעלה את התמונות הללו במטרה לפתוח נושא שיוגדש לעיצוב ראשוני ותגובות והמלצות לגבי העיצובים. אם נהפוך נושא זה לפעיל אני מאמין שכולנו נוכל ללמוד מזה.

elonliberman

New member
ברוש טוטם ליפני עיצוב...

ברוש טוטם ליפני עיצוב נרכש אתמול בגצלר בבני ציון ב 25 ש"ח בעציץ 4 ליטר. ישנם הרבה ברושים כאלו בגצלר לדעתי חומר גלם מצויין. אלון

elonliberman

New member
ברוש טוטם אחרי עיצוב ראשוני...

אותו ברוש לאחר כ שעה וחצי של עבודה שנעשתה היום.

elonliberman

New member
רעיון להמשך עיצוב..

במבט שני עלה לי רעיון להמשך עיצוב לברוש. הרעיון הוא להפוך לג'ין את הענף העבה ואת הענפים הקטנים שמוקפים בריבוע כך שהצמרת תיהיה כבוצת המחטים מימין לריבוע וממנה יצא ג'ין גדול אם תת ענפונים קטנים מה אתם אומרים

סן תאי

New member
עיצוב ברוש

שלום אלון, אני חושב שהכיוון שבחרת עם הברוש הלז הוא מעט בעייתי. הגזע ישר וללא התחדדות ראויה , הענפים המתפצלים מחלקו התחתון זהים בעוביים לאלו היוצאים מחלקו העליון מה שיוצר תחושה לא טבעית לעץ. הכל אמנם ניתן לתיקון אך יגזול זמן רב מאוד שלא מצדיק את התוצאה.

elonliberman

New member
אתה צודק אבל...

בעיניין עובי הענפים - התחתונים מעת יותר עבים אך לא מספיק אבל הם בעלי כמות נוף גדולה יותר מה שיגרום להתאבות מהירה מאשר בצמרת העץ (בתנאי שהצמרת תעבור גיזומים תכופים כמובן). ובעיניין ההתחדדות הבעייתית - ראה בתמונה המצורפת - יששמתי את הרעיון שהיה לי בהודעם הכודמת אם הג'ין המוארך יותר וזה נתן טוויסט יפה לדעתי ותיקן את בעיין הצמרת. מה אתה חושב... ודרך הגב אתם מוזמנים לעלות תמונות של ליפני ואחרי שלכם נוכל ללמוד מהם כולנו

elonliberman

New member
ליפני ואחרי של וולטר

תמונות שראיתם כמובן אבל שווה להוסיף לליפני ואחרי. איש יקר וולטר יש לו עין אהה...?!

galiamos

New member
יפה .

אך אם ברצונך להשיג תוצאות טובות לתווך ארוך לדעתי אתה יכול להסיר את ארבעת הענפים התחתונים ולכופף כלפי מטה את הנותרים.באיזור התחלת הגין יש לדעתי יותר מידי עלווה.בוקר טוב

elonliberman

New member
רעיון יפה...

היום אני יעצב עוד כמה ברושים כאלו אני יעלה תמונות של אחד לפי הרעיון שלך. בברוש הזה רציתי להגיע למראה המלא ומכל הכיוונים ישנם הרבה ענפים בעץ הזה שפונים קדימה ואחורה כך שזה יוצר מראה אשוחי במקצת. אני יעלה גם תמונה ממעל צמרת העץ כך שתוכלו לראות מה שלא רואים בדו מימד.

elonliberman

New member
תמונה מלמלה

אותו ברוש רק תמונה מלמלה להמחיש את התלת מימד החסר לנו. דרך הגב גלימוס לא הבנתי על איזה עלווה בתחילת הג'ין אתה מדבר.

למעלה