ליפי הנפש בינכם.

ליפי הנפש בינכם.

אחרי שהצגתם אותי כמעורער בנפשי ,אני עדיין חושב שיש הרבה קשישים בינכם שיכולים לפנות יום אחר בשבוע לטובת מפגש מעניין יותר,ואיכותי יותר.הנקודות והפסיקים לגיא קרן.כמו כן האתר דמוקרטי כמו המדינה ואפשר לכתוב כל מה שעולה על הדעת,ובין האצבעות ,אז אין התנצלויות,ואם מישהו אומר דבר לא במקום האם זו סיבה להתייחס אליו כמעורער בנפשו?...ולהעיף אותו מהפורום,ולמה כי הוא לא יפה נפש כמוכם.דרך ארוכה מצפה לכם בבונסאי.

גיא קרן

New member
תגובה

אני לא מדבר בשם ה"קשישים" שביננו, אבל אם בסה"כ מה שרצית זה לשאול אם יש מישהו שיצטרף לפגישות בימי אמצע השבוע, אז למה לא שאלת את זה בפשטות? מה בדיוק יעשה את המפגש מעניין ו/או איכותי יותר? עובדת קיומו באמצע השבוע? או העובדה שישתתפו בו "קשישים"? האם השתתפת פעם בפגישות הפורום / חוג הרגילות (בימי שישי או שבת) ? (כי מנימת דבריך משתמע שאותן פגישות הינן איכותיות או מעניינות פחות)

בתגובה לדברייך

בתגובה לתגובה כמה אנשים אתה מכיר שבשבתות היו רוצים לנוח לעשות דברים בראש טוב,כשהצצתי בתמונות ראיתי הרבה אנשים מלבינים וזה לא רע אבל יום שלישי באמצע השבוע אתה מייחד אותו לבונסאי,וזה טוב.כי אתה יודע שקורה משהו מיוחד ביום שלישי,אבל שבת זה יום אחר מבחינתי למעלה מהזמן ומכל זמן אחר,לבד מהיותך גיא קרן אתה בן מלך{ולא קוראים לאביך אדם קינג} ואתה עולם ומלואו,ואתה צריך לזכור את זה,ולא לבזות את האחר.אלא לשמוח בחלקך ולשתף את האחר. יום טוב לך ולמשפחתך.

tanei 1

New member
קשישים ואנשים מלבינים

לטובה סאן שלום,מצער הדבר לראות בדבריך מגמה ליצירת שני מחנות בחלוקה שאתה עושה בין- "קשישים" ,"ואנשים מלבינים" --לבין שאר האנשים, אני אינני יודע למי נגרם נזק יותר גדול?- " "לאנשים מלבינים" או לשאר האנשים? אני מאוד מקווה שרב האנשים לא יסכימו לדבריך, שכן בעיני כולנו שווי-זכויות!!! לדעתי ההתבטאויות שלך הן מסוכנות, שכן המסקנה המשתמעת מדבריך היא:שקיים שוני בין שני סוגי אנשים: אלו שהם "קשישים" "ואנשים מלבינים", ואלו שאינם "קשישים" "ואנשים מלבינים" אני מאוד מקווה שלא נזכה לראות מצידך דרישה לקבוע תקנות על מנת להפריד בין שתי הקבוצות הנ"ל, לדעתי מה שקובע זה לא -הגיל שכן לא אלו הן התכונות והסגולות הנדרשות לעיסוק בבונסאי אלא:תכונות האופי,טבע האדם,הנטייה והשאיפה ליופי ואסתטיקה, היצירתיות האמנות, אהבת הטבע ,אהבת האדם,יכולת האדם ודרכו המצויה ברוחר ,סגולותיו ועוד,ועוד אני גם סבור שבניגודים שאתה יוצר לבין מה שאתה מגדיר:"קשישים""ואנשים מלבינים"-אתה שוגה שגיאה בוטה, בין באם זה מרצון,ובין באם זה לא מרצון, אבל בוודאי אין זה מביא תועלת לאף אחד,בברכה-איתן

אולמוס

New member
לאיתן

זכור לך ודאי שבמסגרת החוג בעבר לפני מספר שנים הכרנו מספר חובבי בונסאי שומרי מסורת (לא בשבתות) ולחלקם אף סייע החוג בפעילות מסויימת. אף ערכנו מפגש חוג אצל חובב בונסאי ירושלמי שומר מסורת, באחד מימי שישי. פגשתי אנשים נהדרים המכבדים את סביבתם ואת זולתם. לו היו מעונינים היו בודאי מתארגנים כקבוצה ומקבלים ברכתם של רבים אחרים. אני משוכנע שלא היו מקבלים לתוכם אנשים עם גישה מעליבה ובוטה כפי שנתקלנו בה כאן כלפי חברי הפורום וחברי החוג. לא נתקלנו גם מצד שומרי מסורת חובבי בונסאי שהכרנו- באמירות בוטות מזלזלות מעליבות ותמהוניות (בלשון המעטה) מהסוג שנתקלנו בהן לאחרונה בפורום- ממי שטרחת להגיב לדבריו- שפוגע ומשמיץ ציבור שלם של עשרות רבות מכל רחבי הארץ ובחתך גילאים מגוון- ללא כל בסיס ומתוך התנשאות- ומבלי שיכיר את פעילות ציבור זה- הוא זה המוציא עצמו מהכלל ומילותיו וסגנונו מעידים עליו. ודי לחכימא...

tanei 1

New member
לשמוליק

זכור לי המפגש בירושלים והמפגש שקדם לו שנים מספר לפני כן אצל מגדלי בונסאי שומרי מסורת בקבוצת יבנה, אתה צודק במאה אחוז בדבריך,ושלחתי לך מסר אישי, כל טוב לך וד"ש לתמי-מאיתן

למעלה