ליפו אחרי נפילה

lekner

New member
ליפו אחרי נפילה

שלמלום סוללה ליפו 1800ma נפלה לי מהיד גובה מטר בערך (אחרי טעינה) הרגשתי שהיא קצת חמה בצד אולי זה היה ככה לפני המכהבגלל הטעינה אבל לא שמתי לב כי לא נגעתי בצד השאלה : היצרן אומר לבדוק במשך 10 דקות אם יש שינוי בסוללה עברה כבר שעה והכל נראה נורמאלי אבל עדיין יש לי הרגשה שיש קצת חום בצד הסוללה מישהו יודע כמה זמן צריך להשגיח על הסוללה? והאם יש סיכון בלנסות להטעין אותה מחר ? כדי לא לקחת סיכון מיותר בלילה שמתי אותה בחוץ בתוך הגריל
(עם מכסה) מקווה שהטמפ' בחוץ לא תגרום נזק אולי בבוקר היא תהיה מוכנה חחחחחחחח אשמח לתגובות

lekner

New member
לא עברו כמה שעות הכל

נראה תקין אין נפיחות ואין חום אני מקווה שלא יהיו בעיות בטעינה הבאה

ofer947

New member
סוללות ליטיום לאחר טעינה

אינן מתחממות. כנראה שהחום שהרגשת הוא כתוצאה מהנפילה. שמור על עצמך.

lekner

New member
../images/Emo10.gif תודה על המידע לא

ידעתי שהיא לא מתחממת - עכשיו יש לי עוד אינדיקטור הסוללה הלכה ואיתה כנראה גם המטען כי הוא לא מטעין סוללה חדשה אפילו (אחרי שהכנסתי את הסוללה הישנה) אז מחכה למטען וסוללה חדשים ככה יהיה לי 2 סוללות ומטען שאלה בקשר לטעינה בחוברת של הטיסן רשום להטעין סוללה 1800 על 1.5 אמפר ו2200 על 2.0 ועל הסוללה כתוב להטעין ב 1C דהיינו 1.8 אמפר (את 1800) איך להטעין? האם טעינה בזרם נמוך יותר יעיל כמו בזרם של 1C ? מה שנקרא טעינה איטית וברור שמשך הטעינה יהיה ארוך יותר וברור שאסור להטעין יותר מ 1C אני מבין יותר בשנאי זרם ןשנאי הארקה מאשר בטעינת סוללות

Yakuza

New member
עם מטענים חכמים אין בעיה להטעין ביותר מ 1C

במטען שלי Cellpro 4S יש אופציה להטעין (בין השאר) ב 1C או ב 1.4C. גם כשהוא מכוון על 1C הוא יטעין לפעמים ביותר מכך. המטען יודע לזהות את התנגדות הסוללה ו"דוחף" לה זרם בהתאם. כמובן שיותר "בריא" להטעין סוללות ב 1C, אבל אם מדובר בסוללות טובות ובמטען חכם, לא צריכה להיות בעיה להטעין בזרם גבוה יותר.

lekner

New member
תודה המטען

שלי לא כלכך חכם אחרת הוא היה עובד לאחר שזיהה שהסוללה לקויה
גם הסוללות שלי לא כלכך חכמות 1 סינית מקורית של parkzone מגיע עם הטיסן 1800 1 סינית hobbycity 2200 לכן אני ימשיך טעינה ב 1C תודה

למעלה