גם לנו נמאס מהטרור של כל הטרדנים. יש לנו הזדמנות לפעול יחד נגד המגמות המכוערות של הטרור החברתי נגד מי שלא עונה לכללים "שלהם" בואו לבקר גם אותנו בתודה ציחא ציחא מנהל קומונת המעשנים בתפוז
אבל החתימה שלך - העישון הוא דרך לחיים? העישון הוא דרך למוות בכל צורה שנסתכל על זה . אני מעשנת וממש לא רוצה להפסיק כרגע אבל בשום דרך או צורה אני יעודד אנשים לעשן. ההפך אני חושבת שסיגריות צריכות ליהיות מחוץ לחוק. אולי אז אני יפסיק.
את קצת מגזימה.. אולי קצת הרבה. נכון שאני לא מעשן אבל זה לא קשור. כל הוצאה של סם כלשהו מחוץ לחוק הופכת אותו למצרך יותר מבוקש מבדר"כ ומכניסה אותו למעגל הפשע. בתקופת היובש בתחילת המאה הקודמת בארה"ב הוצא האלכוהול מחוץ לחוק וכתוצאה מכך פרחו וסיגסגו המאפיות הכי גדולות ושקיימות עד היום והכל כתוצאה מהוצאה הזאת מחוץ לחוק של האלכוהול. לדעתי ולדעת רבים וחכמים ממני כל הסמים צריכים להיות חוקיים למהדרין. כן כן אפילו סמים קשים יותר כמו הרואין וקוקאין. כל אדם יעשה את השיקול שלו מה טוב לו ומה לא טוב לו. כמובן שיהיה גיל מינימאלי שימנע שימוש של ילדים (כשם שיש על סיגריות ואלכוהול). השיטה הוכחה במקומות רבים בעולם ובראשם בהולנד. בהולנד רמת המשתמשים בקנביס לדוגמא היא מאד קטנה ביחסית למדינות אחרות בהן הקנביס הוא לא חוקי. אני מדבר כמובן עד משתמשים מתושבי הולנד ולא על התיירים שבאים בעיקר בשביל זה. כמו כן רמת הפשיעה בהולנד היא מהנמוכות בעולם מכיוון שהסמים הם חלק עיקרי מעולם הפשע במקומות בהן הסמים לא חוקיים. קצת מחקר מעמיק בנושא של כל אחד יגלה בדיוק מה אפשר להשיג אם קצת מפעילים את השכל בהגיון ולא הולכים אחרי נורמות שהסיבה היחידה שהן קיימות היא לוביים חזקים של חברות הטבק בארה"ב וכדומה... אבל לא משנה אנחנו קצת גולשים מנושא הפורום...