ליערית

איב 1

New member
ליערית

אני לא מכירה אותך ואת לא מכירה אותי ואנחנו לא חייבות אחת לשניה כלום אבל תעשי לי בבקשה טובה: כשאת רואה הודעה שלי תדלגי עליה. אף אחד לא מבקש ממך להגיב על ההודעות שלי או לקרוא אותן בכלל. התגובות שלך נורא חסרות מטרה אז תחסכי ממני. איב

קרני

New member
ליערית... וגם לאיב...

אתן לא חייבות להגיב להודעות של אף אחד מחברי הפורום לא כל שכן האחת לשניה, אבל אם אתן בוחרות להגיב, ולספר את האמת הנפרדת שלכן (שאותה דרך אגב, מי שירצה יקבל... ומי שלא... לא יקבל...) אני מבקשת שההודעות תהיינה בעלות נימה קצת יותר מכובדות ופחות מזלזלות ופוגעות. אתן יכולות וגם מסוגלות לייצג את האמת שלכן, ולומר אותה בהרבה דרכים משכנעות ונעימות יותר ללא פגיעה באף אחד מהנוכחים בפורום, ולמרות שסותרת אמיתות אחרות... מקווה שבזאת יסתיים הסיפור העגום הזה, שאני ממש לא מבינה איך בכלל הוא התחיל, ולמעשה אתן אלו שצריכות להבין, לסיים ולהתגבר על זה... חבל, ואני ממש מצטערת על כך שנוצרה ביניכן מתיחות כזו שלילית... מהיכרות עם שתיכן, אני דווקא חושבת שהייתה יכולה להיווצר כאן מערכה אחרת לגמרי... שיהיה לשתיכן יום נפלא! קרני. נ.ב. ובבקשה, אל תגרמו לי למחוק עוד הודעות - זו ההרגשה הכי זיפתית שיכולה להיות!!!

איב 1

New member
קרני היקרה!

כמו שאת מכירה אותי אני מסתדרת עם כול אחד ועם כול תגובה ו/או ביקורת. זכותו של כול אדם לחשוב מה שהוא רוצה. גם כשרשמו לי בהודעה למעלה שלא מאמינים לי עניתי שזכותם לחשוב ככה. אני לא באה ומכריחה מישהו לקרוא את ההודעות שלי או להגיב עליהן. יערית לא אוהבת את מה שאני מדברת עליו אז בסך הכול ביקשתי שלא תגיב להודעות שלי ותחסוך ממני את הדברים חסרי השחר שהיא אומרת. ההודעה האחרונה שלה היתה ``שוב פעם?!`` או משהו בסגנון. תנסי להסביר לה שההודעה היתה תגובה למישהי שאמרה דברים לא נכונים וסך הכול תיקנתי אותה - לא טוב לה שלא תקרא. איב

קרני

New member
איב...

מסכימה איתך לגמרי בעניין קריאת ההודעות וכתיבת התגובות... אין לי שום בעיה שאנשים כותבים דעתם, גם אם היא לא ממש תואמת דיעות אחרות. כנ``ל לגבי ביקורת (יש הבדל עצום בין ביקורת בונה לבין ביקורת הורסת!) אין לי בעיה עם ההודעה שלך, גם לא עם הדברים שאת כותבת (פורום וידויים או לא?!??) מבחינתי יש לגיטימציה לכל אחד באשר הוא לכתוב דעתו הרווחת, חוויותיו או כל דבר אחר שברצונו לשתף כל עוד אלו לא פוגעים בחברי הפורום האחרים. היתה לי בעייה עם תגובה מסויימת שהייתה קשורה להודעה שלך, ולכן הרגשתי צורך לכתוב תגובה. בכל אופן, הסיפור הזה יצא מכלל פרופורציה בצורה מוזרה לחלוטין... מאחלת לך איב רק אושר, באמת! מקווה שתמצאי את אשר איבדת... שבת שלום, קרני.

קרני

New member
יערית...

לי זה נראה כמו התנצחות אגו בלתי ניתנת להבנה... מאיפה כל הכעס הזה?!....? אין לי שום כוונה לעצור אותך מלהביע דעתך, מחשבתך וביקורתך או כל דבר אחר שתרצי לשתף בפורום, אין לי גם שום בעיה עם אלו. להיפך, אני דווקא חושבת שאת מוסיפה הרבה מחכמתך ונסיונך. אין לי שום בעיה עם כל אלו למעט הנסיונות החוזרים ונישנים שלך לכתוב במטרה לפגוע. לא להביע דיעה, או מחשבה כי אם להתנצח ``ולהכות`` ביושב בצד השני של הקו, כשלמעשה את לא מכירה את עולמו ואת המטענים שסוחב עימו, ולהיפך. אז אני לא יודעת ולא מבינה מאיפה מתפרצת כל האנרגיה שלילית הזאת. את לא חייבת לקרוא הודעות של אנשים, והביקורת שלך לא צריכה להיות ביקורת ארסית לשמה (כי יערית, זה בדיוק מה שהיה שם!) ולמחוק הודעות?!? זה באמת לא המטרה שלשמה אני כאן... וגם את לא... את יודעת את זה... ממני, שפוערת פה, ולא ממש מבינה את שהתרחש כאן... שיהיה לך שבת שלום, באמת! קרני.

למעלה