ליעלעוד

זולו60

New member
ליעלעוד

אולי כדאי לך להחליף את הניק נים ל יעל די - יענו די לעישון מעניין את אומרת שהפסקת לעשן לתקופה של שנה וחצי וידעת שתחזרי לעשן. מה בעצם הותיר בך את הידיעה או את ההרגשה שאחרי זמן מסויים תחזרי לעשן. חוץ מזה כעת שאת מנסה להגמל האם את מצטערת שחזרת לעשן ושאת צריכה לעבור את התהליך מחדש? איך עשית זאת בפעם הקודמת? אני אישית נסיתי להגמל במשך 10 שנים כמובן עם הפסקה מנסיון לנסיון וניסית כמעט את כל השיטות בשוק. רק הזיבאן עזר לי לפני שנה להפסיק לעשן לחודשיים ובלי סבל רב, וגם הפעם אני נעזרת בכדורי זיבאן ממש כדורי פלא. לא שאין בכל דחף לעשן מדי פעם אבל אין מה להשוות לגמילה שלי ללא הזיבאן. כתבת שקשה מאוד עם הקפה ובטח בבוקר כשהגוף ממש דורש את הניקוטין אני אוהבת מאוד קפה ובדרך כלל שותה כ 10 כוסות קפה ביום. מאז שהתחלתי בגמילה אני משתדלת לצמצם את מספר כוסות הקפה ובמקום אני שותה מים או תה צמחים. שיהיה לך בהצלחה ונקווה שהפעם זה לא רק לשנה וחצי........

יעלעוד

New member
בוקר טוב

האמת היא שמאוד אהבתי לעשן (ועדיין אני אוהבת). כשהפסקתי בפעם הקודמת זה היה במקרה ולחלוטין לא מתוך כוונה להפסיק לעשן (הייתי חולה, האף היה סתום, לא יכולתי לנשום, לא כל שכן לעשן וככה חלף יום, חלפו יומיים והפסתי לעשן) ולכן ידעתי שאני אחזור לעשן בשלב כלשהו. הבעיה היא שאני לא יודעת לעשן במידה (נניח 5 סיגריות ביום)- או הכל (חפיסה) או כלום. היום אני מעדיפה כלום. בפעם הקודמת שהפסקתי לעשן זה היה מאוד בקלות וחסר סימפטומים לחלוטין. היום אני אמנם לא רעבה ולא אוכלת יותר אבל אני עצבנית פחד ובעצבות בלתי פוסקת. בא לי לבכות כל הזמן (אבל מצד שני, יכול להיות שזה המחזור). זהו. יום טוב. יעל-די!!

זולו60

New member
בקשר לעצב

אל תהיי מודאגת מהעצב הרבה מספרים על עצב עצבנו ואפילו דיכאון זה עובר משך הזמן חוץ מזה כדאי להתיעץ עם הרופא המשפחתי לא שתמיד הם יודעים מה לעשות אבל בכל זאת. אני מבינה שאת לא לוקחת כדורי זיבאן. כי קראתי שעם הזיבאן לא רצוי לקחת כדורי הרגעה או כדורי שינה ועם השמועה הזו שמעתי גם כאלה שכן לקחו את הכדורים שכתבתי מי יודע אולי זה תלוי במשפחה של כל כדור וכדור. אני תמיד אומרת שכדאי להפסיק לעשן ולו בגלל הסיבה היחידה הזו: המעשנים הופכים יותר ויותר להחשב כמצורעים ואינם רצויים בהרבה מקומות. תסכימו איתי שזה בכלל לא נעים להיות במעגל כזה. בהצלחה בגמילה, וכמה שאפשר גם בבלימה של זלילה מופרזת ( בזה אני לא מצליחה) הולכת כעת לסופר מרקט שנסגר אצלנו היום ב 4 יתכן מאוד שאחזור בערב בהצלחה

למעלה