ליסמין

B o N u s

New member
ליסמין ../images/Emo140.gif

באמת חשבת שנשכח את יום ההולדת שלך? באהבה אלייך - פורום המומינים [תפתחי את הקובץ המצורף
- עדיף בשמירה] להורדה לחצי למטה על FREE ואז בחרי איזו סוג הורדה תרצי לבצע, אז תרשמי את האותיות שכתובות בתמונה וזה יתחיל להוריד D: http://rapidshare.de/files/24918875/jasmin2.pps.html

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifיסמינההההה../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

שיהיה לך מומולדת שמחחח וכל השאר בברכה
אוהבתותךךךך

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifאהה..מזלטוווף?!...

במומולדת 18 שלי עוד חודש פחות יום אני הולך לתלות מודעות אבל בגלל היותי סבא חוקי..אבל אנלא יודע איך זה איתך..אז תהני!!!..מומולדת שמייייייייייייייייייייייייח!!!...

shvils

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo180.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

יסמין שיהיה לך מומולדת הכי שמח בצד הזה של קו המשווה... ואפילו הכי שמח בעולם!! תהני והמון! מעכשיו את כבר ילדה גדולה, ויש לך מיליון סיבות לשמוח. שתמיד יהיה לך רק טוב, ושתהי מוקפת בחברים, חברות, מיץ פטל... המון מיץ פטל!!
ובקיצור ולעיניין, כבוד הוא לי לברך אותך. מזל טוב, יסמין. באהבה, דן קינן הקטן מאילת (shvils)

n o m u s h

New member
מזל"ט!!../images/Emo49.gif

אושר עושר בריאות וכושר
ושכל חלומותיך יתגשמו
למרות שאני לא מכירה אותך =] חח לונורא

Witchcrafts

New member
אתם פורום מדהים~! ../images/Emo23.gif

אהבתי כל ברכה שנכתבה (שם ובשרשור) והתרגשתי מכולן. |תבורכו| הסיום של המצגת היה משעשע במיוחד, אגב. ^^~ אל חשש, אני לא מתכוונת להעלם מהניהול, כך שתאלצו לסבול אותי כאן זמן רב. אם עד כה לא נגרמו לכם טראומות וסיוטים מזכויות יוצרים... |פרצוףזדוני| תודה רבה לכם על הטרחה, ההשקעה, האיחולים והחשיבה, אנצור זאת לנצח. $-:

GaLuSh 11

New member
אאה סליחה על האיחור!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

אמ מזל טוב ויומולדת שמח
ולא ממש הכרתי אותך אבל את ניראת מאוד נחמדה D: ואני ממש גרוע בברכות S: אז אמ כל מה שאיחלו לך
[מקורית אני XD]

למעלה