ליסטה

natalyrst

New member
ליסטה../images/Emo70.gif

יו.... אני עדיין לא מאמינה, שאת מנהלת את הפורום הזה
אולי אני גם אתחיל לראות
מתי זה משודר
ובאיזה ערוץ
אני רצינית, נראה, אולי זה יפה

natalyrst

New member
הא../images/Emo35.gif

אממ.... אני מכירה את התוכנית הזו בשם. בחיים שלי לא ראיתי פרק... אבל בשביל זה אני כאן
כדי שתגידו לי איפה זה משודר ומתי.. אני אראה

Digi Lista

New member
אהלן../images/Emo70.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני מודה שאני מופתעת לראות אותך כאן(גם לא אמרת לי אתמול כשדיברנו...)אבל אני ממש שמחה!(תמיד כיף לראות אנשים חדשים,בעיקר חברים שאני כבר מכירה
)
איזה כיף לי
עכשיו לשאלה שלך,כרגע בדיוק הפסיקו את השידורים החוזרים(של החוזרים של החוזרים
)של העונה השלישית בפוקס קידס(פעם זה היה גם בערוץ 11,נו זה שלא לוחצים עליו בשלט בדרך כלל
)וזה עניין של זמן(קצר)עד שהשידורים החוזרים יתחילו שוב,את העונות הראשונות עדיין לא ברור מתי ישדרו שוב(לי יש הכול מוקלט אם תירצי
)והעונה הרביעית תגיע בתחילת החופש הגדול(חבל שהוא כול כך רחוק...)
גם אם לא ראית אף פרק אני בטוחה שאיכשהו נוכל לספר לך הכול(עד שבאמת יהיו פרקים...),אז את נשארת?
(אני עדיין מתרגשת מהעניין)

natalyrst

New member
../images/Emo13.gif

לא אמרתי לך אתמול בכוונה... כדי להפתיע אותך, הלך לי
*חיוך רחב*למה את לא באייסיקיו
אממ... בכל אופן, כן, אני נשארת כאן... בתקווה שיקבלו אותי בתור אחת שלא מבינה כלום בדיגימון, אבל אני רוצה לשנות את זה תיראי איך השפעת עליי
אז....... אולי שכולם ישרשרו כאן שרשור התפקדות
וככה אני אכיר אתכם

Snake Bandage

New member
ברוכה הבאה! ^^

אני שי, מעריצת ארוקנימון ומומימון ואחת משני המספיילרים הרשמיים של הפורום. ארוקנימון ומומימון הם אלה שאני מצרפת תמונה שלהם עכשיו. כל מה שאת צריכה לדעת עליהם כרגע זה שהם שולטים. ^-^

היי ^^

אני ווילו...אני חמודה,נחמדה,מתוקה,מלאכית..ואני גם מאוד צנועה...סתאאםם...אין לי מושג מה אני...תשאלי את הילה..או את נייקו..הן בטח יודעות..או את יאקומו..או את ליסטה..או את שאר האנשים פה..^^

יאקומו

New member
טוב, ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

מצטערת על התגובה הראשונה, בזמן האחרון אני מגיבה ככה... לא יודעת למה! את לא הראשונה... את יכולה לשאול את "מיה החתיכה" (שם כינוי...) אמממ... טוב, היי! אני יאקומו, שאוהבת את טאי, דיוויס, טאקויה וקוג´י (והם מחזירים לי אהבה... בעוד ליסטה מנסה לגנוב לי אותם בלי הצלחה...
)... ו... זהו...

Morphia

New member
מנצל"שת באכזריות >../images/Emo13.gif

אני מחפשת את הקליפ של ---> Bokura no Degital World בנרות כבר שנים, מישהו יכול לעזור לי? בבקשה?

natalyrst

New member
אוףףף איזה שמות מסובכים יש

לדמויות של דיגימון
ואל תנצלו את השרשור שלי
חחחח אני רק זוכרת מומימון

Snake Bandage

New member
מגה גארגומון ומארין אנג´מון יותר

תאמיני לי שארוקנימון ומומימון הם מהשמות הפחות מסובכים. ^^

Digi Lista

New member
למה שלא תיגרמו לה התקפי ../images/Emo23.gif?...

את כול השמות המסובכים החלטתם להביא לה על ההתחלה?
... למה שלא נסביר קודם כול מה הולך בכלל בכול עונה?קטעים מיוחדים?עקרונות?(אני יודעת שיש במאמרים, אבל עוד זה אף פעם לא רע
)או לחילופין מי הדמויות ולמה אנחנו אוהבים/שונאים אותן ונשים תמונות ככה נערוך לנתלי היכרות בלי פרקים(זאת המצאה חדשה...),זה יכול להיות נחמד לנסות לא?(אפשר לכתוב מגילות...יששששששש,חיכיתי לרגע הזה
)
תיכננו לפתוח גם שרשור זוגות(שי ואני תיכננו ואף אחד לא הגיב בינתיים ופתח בעצמו שרשור, אני מניחה שאם שי או מישהו אחר לא יקדים אותי אני אצטרך לכתוב את ההודעה שתתחיל את דיון הזוגות...)ככה שיכול להיות ממש המון מלל,איזה כיף

natalyrst

New member
אוי, אוי, אוי

איזה שמות........ חחח יותר גרוע מ.... לא יודעת
וליסטה בואי כבר לאייסיקיו

Snake Bandage

New member
די, זה לא נורא כמו שאת חושבת...

אפילו אמא שלי, שלא אכפת לה מדיג´ימון בגרוש, יודעת שמות של כמה דיג´ימונים. ואלה אפילו שמות די מסובכים. ^-^ וליסטה, בקשר לשרשור זוגות, בחיי שאני ניסיתי להתחיל אחד, אבל אין לי מושג במה להתחיל... ;;;-_-

natalyrst

New member
שרשור זוגות../images/Emo35.gif

איזה מצחיק... כאילו, יש זוגות של דיג´ימונים
של יצורים קטנים ומצויירים

טיקיי

New member
לא בדיוק

זה זוגות של הילדים שהדיג´ימונים שייכים להם אבל בעיקרון אם רוצים אפשר למצוא גם זוגות של דיג´ימונים... ברוכה הבאה!

למעלה