לינק לADOBE READER 0.‎ 8לפון

אN י1

New member
לינק לADOBE READER 0.‎ 8לפון

צהרים טובים למנהל ולחברים! הצלחתי בעזרתכם להעביר מהפון את הPC NOKIA , ועתה אני צריך לפתוח אות הקובץ. אשמח אם משהו יארגן לי לינק להוריד את ADOBE READER 8.0‎ לפון כדי שאוכל להעבירו ולפתוח אתו את התוכנה. תודה רבה מראש אליכם העוזרים

אN י1

New member
תודה רבה . הורדתי את התוכנה הראשונ

למכשיר, לפתוח אותו בפון לא ניתן. האם אעביר אותו קודם למחשב ושם אקבל את הקובץ השני (גם ללא אינטרנט)? תודה רבה מראש

הלינק הישיר לקובץ

אל תשאלו איך השגתי (הראשון שהבאתי לא יעבוד ללא אינטרנט מכיון שזה רק מנהל הורדה של התוכנה) לינק 1 - FTP ftp://ftp4.adobe.com/pub/adobe/reader/win/8.x/8.0/enu/AdbeRdr80_en_US.exe אם לא עובד מפלאפון דרך FTP תנסו כאן לינק 2 http://www.download3k.com/DownloadLink1-Adobe-Reader.html

piltchik

New member
שניהם עובדים...

גדול מהחיים,נ.ב. לאיפה נעלמת לנו?

אידשקייט...

מה טיבה של תוכנה זו. לשם מה צריך אותה? אי אפשר להתקין את הPC הנ"ל ללא זו?

אN י1

New member
תודה רבה לאידשקייט, כל הכבוד

ללינק. הבעיה היא שעכשיו שוב לא ניתן לפתוח את הקובץ (8.0) ללא adobe . ז``א הצלחתי להוריד אבל לא להתקין! מיד לאחר ההורדה מופיע אצלי הודעה שadobe נקרא לפתוח את הקובץ. מה הולך פה? אולי צריך שיהיה לי קודם מותקן גירסא 7.0 כדי שאוכל לפתוח את 8.0.? א``כ לא נעים כבר להטריח, אבל אם משהו יוכל לארגן את גירסא 7 אודה לו ע``כ. אגב זה נכון שאין לי אפשרות לפתוח את PC SUIT ללא הADOBE? תודה רבה למר ידשקייט על כל המאמץ ולכל העוזרים

אN י1

New member

ללינק. הבעיה היא שעכשיו שוב לא ניתן לפתוח את הקובץ (8.0) ללא adobe . ז``א הצלחתי להוריד אבל לא להתקין! מיד לאחר ההורדה מופיע אצלי הודעה שadobe נקרא לפתוח את הקובץ. מה הולך פה? אולי צריך שיהיה לי קודם מותקן גירסא 7.0 כדי שאוכל לפתוח את 8.0.? א``כ לא נעים כבר להטריח, אבל אם משהו יוכל לארגן את גירסא 7 אודה לו ע``כ. אגב זה נכון שאין לי אפשרות לפתוח את PC SUIT ללא הADOBE? תודה רבה למר ידשקייט על כל המאמץ ולכל העוזרים

אN י1

New member

לא צריך 7 בשביל 8

ופיסי סייט עובד גם ללא אכרובט הבעייה שלך זה עם סיומת תוודא שזא EXE (מה שיורד לפלאפון שלך זה EXT)

אN י1

New member
תודה לך. איך קוראים לקובץ של נוקיה,

בכדי שאוכל למצוא אותו ולשנות את הסיומת. תודה מראש

למעלה