לינק למאמר בהארץ

דוד דב

New member
כי אתה אמריקאי ..

וכל הזמן אתה רואה פה אמרקינזציה ... והארץ הוא עיתון שעוד לא עבר את התהליך הזה ... ובגלל זה אתה אוהב אותו ... אבל זה לא הופך אותו לטוב ..

Prongs

New member
לא.

אני אמריקאי מבחינה טכנית. יש לי אזרחות אבל אני לא אמריקאי מבחינה ``נפשית``. אני הייתי שם רק עד גיל 3. הדבר היחיד ש`אמריקאי` בי זה שאני לפעמים מדבר אנגלית בבית. Professor Prongs J. Potter I`m gonna live forever or die trying

דוד דב

New member
לא התכסחנו מה אתן רוצות ...

כבר אסור להביע בו דעה ? רק אמרתי לו מה אני חושב הוא ענה אני עניתי והוא שוב ענה ...

sarah

New member
*מרימה גרזן חלוד* דאמיט כולכם!!

מישהו כאן הולך לחטוף מכות וירטואליות... *צחוק מרושע* הממפ,אתם לא קצת...הממפ,עושים הכללות? (ברור שלא...) האא,עיתון הארץ הוא עיתון עם אותיות קטנות מידי וכתבות בדר``כ שלא מעניינות אותי (אפילו שהכתבה שבלינק של פרונגס דיי מעניינת...) או בקיצור,תסתמו את הפה. שרה,אמריקאית גאה (נ.ב:פרונגז זה דור ולא ידעתי? לא? מי זה?)

דניס11

New member
לא נכון, זה לינק שלי

זכויות היוצרים על הלינק הן שלי (לא על הכתבה, רק על הלינק..) ועם כל האהדה ל Prongs (זה לא פשוט לעבור באמצע לאנגלית, מקווה שאתה מעריך את זה) לא אוותר על זכויותי. ועכשיו ברצינות, לא התכוונתי לעורר פה ויכוחים, אלא רק לתת הפניה למאמר שיש בו התיחסות ישירה לנושא פורום זה, וחשבתי שהוא יכול לעניין חלק מהאנשים. בכל מקרה גם אם הכתבה משעממת ואליטיסטית בעיני מישהו, עדיין היא רלונטית לפורום זה יותר מהודעות רבות אחרות שהן בנושאים אחרים או הודעות פרטיות שודאי לא מענינות את כולם. אז אנא, אני מצטרף לקריאתה הנרגשת של שרה, לא להתכסח. דני

pomelit

New member
מאמר בסדר

לא משהו, אבל נחמד לדעת שגם ספרי ילדים לוקחים ברצינות. אישית לא נראה לי שיש כזה מקום להשוואה ביו ההוביט ושר הטבעות וג`קר, אבל מה אני מבינה. ואחלה שהבאת את זה (-:

למעלה