לינק חדש למי שחלם הסירטון!!!!

לינק חדש למי שחלם הסירטון!!!!

http://s65.yousendit.com/d.php?id=14O64O91WOIOG2IDEU20WBAO0O ושוב קרדיט לליאתו'ש.... והינה קישור למי שלא תסתדר עם הכתובת...

אני שומרת טינה? נוור...

ובקשר ללינק... אני עובדת על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחח זה לא יואמן זה כל הזמן עובד וכשאני מעלה כבר לא...

אולי את לא מעלה את הקובץ טוב?

* את מעלה אותו באנגלית נכון? אולי תרצי לנסות שרת אחר?

skaatushonet

New member
לי זה כבר ירד...

וזאת הפעם האולי רביעית ברציפות שאני שומעת....ארררר נראה לי התמכרתי לשיר הזה!!!

איך ירד לך? אין לי אפשרות ../images/Emo178.gif

להורדה בכלל.... אבל יש לי בווידאו שלא בא לי לראות את כל כ"נ כי אני כבר יודעת שסעדו זכה וזה הרס לי לראות גם את הראלי וגם את שלומק'ה מלווה את סעדן:S

skaatushonet

New member
חחחח

כי כשהיא נתנה את הקישור הקודם אז נכנסתי לזה ועשיתי הורדה אבל לא סגרתי את החלון שעליו לחצתי הבנת???

אבל כדי להוריד שם../images/Emo178.gif

צריך ללחוץ על משהו ואפילו את זה אין לי... אנ יאנסה בלינקים האחרים שלה

skaatushonet

New member
את צריכה לחכות קצת

ואז מופיע לך איזה פרסומת ואת סוגרת אותה ובצד ימין כתוב לך הורדה {באנגלית} ואם לא אז בטח כתוב לך משו עם מספרים {בדר"כ 44} את צריכה לחכות קצת ואז שם יהיה רשום......... דרך אגב----מה אתם חושבים על המצגת?

אני מכירה את האתר ../images/Emo178.gif

אבל קרה שם משהו כתוב לי שזה לא זמין או משהו... וד"א איזו מצגת? זאת שהכנת להראלי? כי אם כן לא ראיתי

skaatushonet

New member
לי ניסתה לשים פה קישור

אבל הוא נפל אז שלחתי אותה לכמה בנות שנתנו לי את המייל שלהן... אם את רוצה או עוד מישהי רוצה תביאו לי את המייל שלכן ואני אשלח בכיף!!!!

קיצור הצלחתן?

או להרביץ לאלה מהרישמי???? ולהגיד להם שיביאו לי לינק חדש???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תראי מה זה כותב לי../images/Emo178.gif

אני נכנסת לכל הלינקים וכתוב לי File Transfer: Unavailable והרשמי חזר?!

לא אבל יש פורום עם תמונות ...

וסירטונים מהמסיבה... ומלא מהרישמי שגם לא היו הצטרפו והעלו לשם ימסה דברים... רוצה? הינה...

למעלה