לינק ותמונה חדשה

preacher

New member
לינק ותמונה חדשה

לינק לאתר של concept artist בשם khang le, ומשהו שציירתי בסוף השבוע. הפרופורציות לא יצאו טוב - זה אחד הציורים הראשונים שלי שציירתי ישר במחשב ולא סרקתי מציור על נייר - אבל אני מרוצה מהצביעה.

ejay

New member
נראה טוב,

טיפ קטן לצביעה- כשאור פוגע ומוחזר ממשטח כלשהו, הוא יוצר את הצבע של אותו המשטח. בדרך כלל, יותר אור = רוויה גדולה יותר של אותו הצבע. במקרה שלך, אתה צובע אור ע'י צבע לבן, שמוריד את הרוויה של הצבעים וגורם לזה להיות אפרפר ואחיד מדי. ועוד באותו עניין - אם תשים משטח כהה ליד משטח בהיר תחת אותו מצב תאורה, האיזור המואר במשטח הבהיר תמיד יהיה בהיר יותר מהאיזור המואר במשטח הכהה. מובן ששני הכללים האלה לא מתייחסים להיילייטים- שהם בעצם השתקפות ישירה של מקור האור על פני המשטח, ולכן חפץ מבריק (אפילו כהה) יוכל לקבל היילייט מאד בהיר ביחס לחפץ בהיר שאינו מבריק. הדמות עצמה נראית טוב, יש בעיות קלות בפרופורציות אבל לדעתי התנוחה שלה בעייתית יותר, היא נראית נוקשה מדי.

preacher

New member
דווקא לא צבעתי עם לבן

השתדלתי לא להשתמש בשחור ולבן כלל. האזורים עם התאורה ה"נורמלית" היו במקור ברוויה נמוכה (בכוונה - הדמות היתה אמורה ללבוש שחור במקור, אבל החלטתי לגוון קצת), והאזורים הבהירים יותר והכהים יותר נצבעו בצבעים יותר כהים ויותר רויים. מה שכן, יש קצת גווני כחול בעור הפנים כי זו אמורה להיות מין ערפדה. או ערפדית? ווטאבר.

roychu

New member
היא דווקא נראית אלפית,

אני מדמיין ככה (רק יותר נשית) בערך את אלהנה צפריר

preacher

New member
ולי אין מושג מי זו אלהנה צפריר

נשמע כמו שם של מגישת חדשות ברדיו... כמו ראומה אלדר או משהו

roychu

New member
הבת של לוראק, דובר השמשות...

רומח הדרקון, עזוב, לא חשוב