לינקים

HaKi

New member
לינקים

אני אמשח אם מישהו יוכל לצרף כמה לינקים טובים שכוללים תקצירים ומידע מעודכן לגבי השחקנים ולגבי העונה הבאה של הסדרה!! תודה מראש!!

מנצלש"ת לעניין הפרקים ../images/Emo187.gif

אוקי כמו שכולכם יודעים כבר יש לנו בעיה קטנה .. העונה הרביעית של בנות מקלאוד מכילה 30 פרקים, הבעיה היא שלערוץ הולמרק יש זכויות ל 24 פרקים.. מה זה אומר
שמהעונה הרביעית יהיו "חסרים" לנו 6 פרקים של סיום העונה .. ולמה זה במרכאות
כי זה לא שהם לא ישודרו פה לעולמיםף אנחנו פשוט נאלץ לחכות עד לעונה החמישית שאז ישמו לנו את הפרקים של סוף העונה הרביעית וכן אני מדברת על הפרקים שכולכם מחכים להם ..

Nira22

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

לפי החישובים שעשיתי הם ישדרו עד פרק 100 (כולל). לי זה מספיק כי זה פרק החתונה של טס וניק ונדמה לי שלפרק הזה רוב החברים מחכים. מפרק 101 והלאה (6 הפרקים האחרונים) כל הענין רק מסתבך עם חזרתה של סאלי המעצבנת אז נראה לי שטוב שהם עוצרים בחתונה כדי שלא להרוס לנו את כל האשליות וכל הציפיות שלנו לגבי טס וניק.

moria007

New member
מה??????????????

אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה נראה להם שאנחנו??????????????????? איך הם יכולים לעשות לנו את זה????????????????????? צריך לעשות עצומה ולשלוח מהר להולמרק כדי שישדרו את כל העונה ברצף!!!! איזה מין דבר זה????? אם אין לכם את כל העונה, אז למה לשדר בכלל?????? זאת התעללות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי יודע מתי תגיע העונה החמישית????? ולחכות עד אז???? זה פשוט לא פייר!!! וזה גם זלזול בצופים!!!!

נועה167

New member
אוףףףףףףףףףףףף

למה הם עושים את זה???? איזה מעצבנים!!!!!!! זה ממש לא בסדר!!!

נועה167

New member
אשכרה...

עוד לפני שהעונה הזאת באה כבר התרגלתי לשידורים חוזרים וראיתי ונהנתי והכל וגם בכלל לא ידעתי שתבוא עונה אז לא ציפיתי... אבל עכשיו עונה אחת וזהו? אני אמות.. הסידרה הכי כייפית שיש :)

Piece of Wood

New member
רגע...

אחרי שהפרקים של העונה הרביעית יגמרו יהיה שידור חוזר של כל העונות, ורק אחר כך תתחיל העונה החמישית?

shellygi

New member
שידורים חוזרים

מתי יתחילו השידורים החוזרים?? חיפשתי באתר של הולמרק ולא כתוב שם שום דבר על השידורים החוזרים, ובמקום בנות מקלאוד מתחילים לשדר את האב דאולינג חוקר! טוב שלא שמים סידרה קצת יותר ישנה!!

ללינקה

New member
כשיהיה מקום

בדרך כלל הם מתחילים את השידורים החוזרים כשמתפנה משבצת שידור כלשהי.. הולמרק אלופים במיחזור... אבל בעצם, איזה ערוץ לא?...

HaKi

New member
העונה החמישית

אז איפה בעצם אפשר לקבל מידע בקשר לעונה החמישית (מתי היא תשודר- אם בכלל וכו')????? והאם זה בטוח שיש פרקים מסוף העונה שלא ישודרו????

למעלה