לינקים לסוף שבוע

לינקים לסוף שבוע

לא יודע למה, נתקלתי היום פתאום בכמה לינקים מעניינים, חשבתי להביא את כולם לכאן בבת אחת, שיהיה מה לקרוא בסוף שבוע: אז ככה, נתחיל בג'ון דנסמור המתופף של ה doors שתובע את חבריו לשעבר, קריגר ומנזרק על השימוש שעשו בשם the doors במופע שערכו בשבוע שעבר, עצוב שהיפים הופכים ליפים, לא? בהמשך, ב ynet יש עוד רשימה מעצבנת של עשרים הדברים ש..., והפעם:" 25 הרגעים ששינו את פני הרוק הנשי", זה יכל היה להיות פתח לדיון מעניין על הרוק הנשי, ולמה אין יותר נשים יוצרות ברוק ועוד שאלות מעניינות שכאלו, אבל הרשימות האלו של ynet הם כל כך שטחיות שנדמה לי שהם נוצרו רק בשביל שהכותב יוכל לכתוב על מין אוראלי במקום "מכובד". באותו מקום, מצאתי ביקורת על האלבום החדש של שמוליק קראוס, אחד האבות המייסדים של הרוק הישראלי. עוד כתבה מ ynet, והפעם לקראת שידור התוכנית על האחים גיב והבי ג'ייז בערוץ שמונה, במלאות חודש למותו של מוריס גיב, הגם שהמאמר של קטורזה מעניין נראה לי יותר מעניין לראות את התוכנית עצמה שתשודר ביום שישי (7.2.03) בשעה ב 22:00 ותקרא The Bee Gees Story, הקישור לכתבה נמצא למטה בהארץ, ניתן למצוא ביקורת לאלבום אוסף של The Animals אוסף שבעיני, כמו בעיני הכותב, הוא חובה בכל בית יהודי כשר (שוב הקישור למטה). ועוד מהארץ, סקירה לשולשה אוספים שיוצאים השבוע: The Essential Janis Joplin, The Essential Santana, ו The Essential Stevie Ray Vaughan שוב הקישור למטה תבלו

LadyG

New member
אתה פשוט ../images/Emo47.gif

הרגעים ששינו את הרוק הנשי - רשימה באמת שטחית לחלוטין ואנחנו בפורום הזה יכולים להוציא דיון רציני יותר בנושא. שמוליק קראוס - אחלה ביקורת. התכוונתי בסוף השבוע הזה לכתוב ביקורת על הדיסק, ששאלתי אותו מחברה. אם לא יהיו חידושים והמצאות נוותר. הביקורת נראית לי לעניין. והערה אחרונה לגבי ה- Animals . מכיוון שאני פשוט אוהבת אותם ואפילו סיפרתי לכם שהלכתי לראות את אריק ברדון בהופעה הבלתי נשכחת שלו בקולנוע דן בשנות ה- 80. למי שאין אלבום שלהם (ואני חושבת שכל אחד צריך משהו שלהם) אני ממליצה על The complete Animals . דיסק כפול מעולה עם כל החומר האיכותי של הלהקה. מתחיל ב- Boom Boom משנת 64 ועובר דרך כל הקטעים הגדולים: We've Gotta Get Out Of This Place - שיר שעושה לי תמיד צמרמורת, It's my life המעולה, הביצוע האלמותי לבית השמש העולה, הרבה בלוז-רוק משובח ומספר קטעים שלא יצאו מעולם באלבומים אחרים. שווה ביותר.

say my name

New member
נשים ברוק

אם כבר הזכרת את הנושא, נזכרתי שמגזין רולינג סטונס של אוקטובר שנה שעברה הקדיש את הגליון שלו לנושא. אמנם ההגדרה שלו לרוק היא קצת... מממ... רחבה וכוללת זמרות כמו אשאנטי, שר ולוסינדה וויליאמס אבל בסך הכל יש שם כמה דברים מעניינים. במיוחד היה משעשע לקרוא על שרון אוסבורן ולראות שהיא לא רק אשתו המטורללת של נסיך האופל, אלא גם אמרגנית עם שיטות פעולה לא כל כך קונבנציונליות.

למעלה