לינוקס

  • פותח הנושא xore
  • פורסם בתאריך

xore

New member
לינוקס

אני מעוניין להתחיל לעבוד על לינוקס, מאיפה אני אמור להתחיל? לקנות ספר או להוריד חומר מהאינטרנט? נ.ב להתחיל מהגירבה של redhot או אחרת?
 

mmm

New member
ללמוד לינוקס....

ובכן, אני ממליץ לקנות ספר, רוב הספרים משתמשים בגירסה של red hat מאחר וזאת קלה מאוד לשימוש(יחסית). לאחר שהתקנת לינוקס(רצוי גירסה חדשה) אתה יכול להתחיל לקרוא את קיבצי הman שלה(קובצי עזרה). ספר ראשון מומלץ הוא "linux העידן החדש" של עודד קורן. לאחר מכן אפשר להתקדם לספרים יותר מתקדמים. באשר להורדת חומר מהאינטרנט, באתר של tucows יש קבצי man מצויים בתבנית html ולכן יותר קל לקרוא אותם מאשר בתוך הלינוקס עצמה. באשר להורדת חומר מהאינטרנט. כניסה לכל מנוע חיפוש(מומלץ מgoogle.com ) תיתן לך את הרשימה שאתה צריך.
 

עוזי 2

New member
אני גם ממליץ

להיות מחובר ל- LUG (שזה Linux Users Group) הישראלית. במקרה שלנו: http://www.iglu.org.il ככלל יש LUGs בכל רחבי העולם ואני ממליץ להתחבר לזו שבאזור מגוריך.
 
למעלה