לינוקס לפאלם

לינוקס לפאלם

קראתי שחברה בשם Linuxda יצאה עם מערכת הפעלה לינוקס עבור פאלם 3 . מישהו ניסה את זה ?

נשמח לשמוע מהאיש שעשה זאת בפעם ../images/Emo18.gif

הראשונה בכל מקרה אני עדיין שפוי מספיק כדי לא להתקין לינוקס גם בפאלם וממה שהבנתי באתר הגרסה אינה בנויה רק לפאלם III אלא לכל מעבד מוטורולה

avivgr

New member
אולי

אפשר למצוא דרך להתקין על האמולטור? שווה בדיקה, לא? אביב

התקנה על האימולטור

אומרת שצריך לייצר קובץ ROM שמבוסס על הלינוקס. קובץ זה מורכב למעשה משילוב של אימלוציה הן של החומרה והן של התוכנה. גרסת הלינוקס מספקת לנו (ממה שקראתי) רק את החלק של התוכנה, והאמת שאין לי מושג מאיפה מסיגים אימולטור חומרה של דגם פאלם מסוים, ועוד יותר אין לי מושג איך משלבים את שני המרכיבים לקובץ ROM אחד. תראו. לינוקס זה יפה, ואלטרנטיבה מגרה למיקוסופט ולפאלם, אבל... זה הרבה כאב ראש. זה לא מתאים למשתמשים מקצועיים ומטה (רק משתמשים חזקים ממש יהנו ממנה). על כל בעיית תאימות של תוכנה יקום פורום שיתעסק בלפתור אותה... הרבה בלאגן. מנסיוני, לינוקס היא עוד BUZZWORD שכיף לצעוק ולנופף בה, אבל היא בהחלט לא אלטרנטיבה. לא לחלונות, ואני צופה שבטח גם לא לפאלם...

דווקא אני מכיר כמה משוגעים לבדר

שבשמחה יתקינו כל דבר שמתחיל בלינוקס... ואל תשללו כ"כ מהר ! עוד לא ניסיתם !
עומר המאירי

kenderkin

New member
מניסיון אישי ...

לינוקס התוכנה האולטימטיבית ששמה את חלונות בכיס הקטן!!! חיסרון יחידי שהיא לקחת יותר מקום על ההרד דיסק. אין בגים, אין נפילות, תאימות מלאה ל ה כ ל , ותופסת תאוצה בכל העולם. רק בארץ אנחנו עדים לתופעת העדר. רואי.

למעלה