כן... בן 14....
על רוחות הידע שלי לא רחב במיוחד... ידע בסיסי.. על חלומות הידע העצום!! זה התחיל בכיתה ז´, גיל 12 בערך. התחלתי להתעניין במיסטיקה ודברים כאלה. האמת לא חשבתי שאינ אכנס לזה אפילו כי אני בא ממשפחה שלא בדיוק בעניין... הורים שחושבים שהכל שטויות, בעצם, לא הכל, אבל חלק גדול ממה שאני מאמין בו ועושה... בכל מקרה. התחלתי לראשונה להתעניין בחלומות צלולים (ראי פורום שכן). התאהבתי בנושא והתחלתי להרחיב את הידע גם למדיטציה, חלומות, חח"גים, טלפתיה, מאגיה, פירוש חלומות, ועוד המוון נושאים שפשוט ריתקו אותי!! קיבלתי ידע באינטרנט, בספרים, מאנשים, מאיפה שאפשר. מי שהיה מוכן לספר ידע, אני הייתי מוכן לקבל

עדיין כזה

בחלק רחב מהנושאים, חוץ מלהתעניין בהם, גם התנסתי בהם. כמו חלומות צלולים, פירושי חלומות, מדיטציה, טלפתיה קצת, אנרגיות, ראיית הילות ועוד... היו גם נושאים, שלבינתיים העדפתי להשאיר רק בגדר הידע, ולא להתעסק בהם. כמו בובות וודו, סיאנסים, טקסים מאגים, ועוד.. ככה לאט לאט, לקחתי חומר מאיפה שאפשר, התענייתי והתעמקתי עד שהספיק לי, והמשכתי. עד שחזרה התחושה של רצון לעוד ידע. זהו בעיקרון. רק להבהיר, על רוחות הידע שלי בסיסי ביותר. אני נמצא פה כי אין פורום אחר. והרבה נושאים שלא קשורים דווקא לרוחות ושדים, אלא גם לנושאים אחרים של מיסטיקה, נמצאים פה... אשמח לענו על שאלות! ינון