לינה משפחתית והריון

לינה משפחתית והריון

הקטנים שלי בני שנתיים, ישנים במיטות כשאני לידם על מזרנים, בדרך כלל הבן שלי מצטרף אליי בשלב כלשהו בלילה. בעלי לצערי לא שותף ללילות המשפחתיים, בעיקר בגלל חוסר יכולת שלו לישון על מזרן וחוסר יכולת שלהם לישון במיטה גבוהה, מה גם שמיטה סטנדרטית לא ממש מתאימה לארבע נפשות. אני חושבת שהגיע הזמן לאיזשהו שינוי בסטטוס. מעבר לעובדה שאני מתגעגעת לבעלי, ייתכן שמתישהו בקרוב ננסה להרחיב את המשפחה. אני מתקשה לראות איך הסידור הנוכחי יהיה אפשרי במצב כזה, הן בגלל הקושי הפיזי לישון על מזרן בהריון והן כהכנה לתקופה שאחרי הלידה עם לילות לבנים ואמא שיותר קמה להניק מאשר פנויה לכרבולים כשצריך.

אז לשאלות:
האם מישהו יכול לספר לי על תהליך "צינון" לינה משפחתית שעשה? באיזה אופן ולאיזה סטטוס חדש? באופן כללי מעוניינת לשמוע מניסיונכם בסיטואציות דומות. האם כדאי לחכות לקראת הלידה או להקדים כך שהשינוי לא נתפס כחלק נוסף של קושי עם הגעת ילד חדש? איך בדרך כלל מסתיימת לינה משפחתית?

לצערי אין אף חדר בבית שיכול לאכלס מיטה זוגית ושתי מיטות מעבר, שלא לדבר על עריסה. אין ספק שזה היה יכול להיות הסידור האידיאלי בשלב הזה, אבל לצערי הוא בלתי אפשרי.

alphadelta

New member
לינה

כשאנחנו סיימנו, זה היה בהדרגה ( ובגיל מעט צעיר יותר). בתחילה היינו שם עד שנרדמו. ובהדרגה הגענו למצב שהם בחדר לבד ואנחנו פשוט באים לבדוק פעם בכמה זמן.

kita1000

New member
בגיל הזה

וגם יותר מאוחר

שיכנו את שניהם במיטת מעבר אחת. לא גדולה במיוחד

לא נוח? יאללה שיחפשו חדר אחר :)
וזה בדיוק מה שקרה...

למעלה