לינדזי לסבית?

לינדזי לסבית?

כתבה מנענע,שוב פעם אני לא מאמינה לזה! לנדזי לסבית!! אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים... (מתוך thebosh.com)ללינדזי לוהן יש רומן לסבי לוהט עם חברתה הדי.ג'יי. סמנתה רונסון. מקורבים מספרים שזה רציני ביניהן, ולמרות הנסיון של לינדזי לשמור על הרומן חסוי, הן נתפסו בפומבי כבר כמה וכמה פעמים מראות אהבה האחת לשנייה באופן שלא ניתן לפרשנות. גבירותי וגבירותי, מהפך?

LindZiv Cohan

New member
חחח שוב קראתי את זה...

יפה שהם כותבים שהיא לסבית בביטחון. אין לערער! סתומים

שטיות אין אפילו תמונה שתוכיךך ו

היה לה כבר חבר והכול ואינ יודעת שהיא אוהבת בנים בלי להליב אותה אבל היא ירדה לאחד מהבנים בסט בהמזל שלי ויש לי תתמונה והכו לשהיא מורידה תחתונים וזה

LindZiv Cohan

New member
ג'ורג'יה רול**

זה היה על הסירה, [יש סצינה עם מי שהיא הייתה איתו על אותה סירה בסרט...] אז אני לא כל כך יודעת עד כמה היא באמת עשתה את זה או שזה סתם נראה ככה... כן כן אני יודעת שאני תמיד נראת כאילו אני מגנה עליה
אבל באמת!

אבל אבל היו בתמונה גם בצד צלמים והיא יצא צקרו

מהקרון וצילמו אותה עולה עם הבלונדיני לסירה ובסר הם לא היו עם סירה והכו לוהיא לא הורידה את התחתונים והתקופפה ואינ גם מגנה אליה שאינ אומרת שהיא לא לסבית חח אבל אין לי בעיה עם לסבית לא אכפת לי עם היא לסבית מה זה מפריעה? חחח זה לא שהיא בלהלב הסתבחתי עם אצמי חחחחחח

אל תאמינו לשמועות וזה לא אמיתי כי

לינדזי יצאה עם גברים אז פתאום היא תצא עם בנות?ואין שום תמונה שלה מנשקת בחורה או לא יודעת מה..סה"כ שמועות לא אמיתיות

LindZiv Cohan

New member
תכלס יש תמונה, אבל זה לא אומר כלום...

המון בנות מנשקות בנות אחרות על השפתיים, אבל זה פשוט לא אומר שהן לסביות...

LindZiv Cohan

New member
דווקא בסרט הם כן נמצאים על הסירה

תמונה מהאתר הרשמי של הסרט

כן רק ש..

היא לבשה משהו אחר וגם הוא לבש משהוא אחר והם היו באיפו שעולים לסירה

LindZiv Cohan

New member
....

קשה לי להאמין שהם היו עושים את זה אל מול המצלמות, ובסט צילומים לסרט יש המוןןןןןןןןןן מצלמות. לכי תדעי, עוד לא ראינו את הסרט, אולי יש עוד סצינה על הסירה הזאת או משהו.

יש מצב אבל זה לא משנה

חח זה היה רק להוכיך שהיא לא לסבית וחפיף עם כן אבל היא לא אבל למה שהיא תוריד את התחתונים בסרת ותתקופף לעיבר מין שלו?

LINDSAY15

New member
רגעעע.!

זה לא חלק מהסרטט??? אני בטוחה! ועם זה חלק מהסרט אז אסור לשכוח שזה רק תפקייד ולא מציאות...יכול להיות שהיא דו או משהו למרות שאני לא מאמינה בזה עם אין וחכות (נו נענע)...

למעלה