לינדזי ב MSN

היא רק אמרה שפריס

פיי אינ לא יודעת עם מותר לומר את זה אבל בפורום חח ואתם מקירים תמשחק משחק תמונות ??? עם כן רוצים שאני יעשה??

LindZiv Cohan

New member
בטח, למה לא? :)

חבר'ה, אל תתבישו לפתוח פינות שלדעתכם יפעילו את הפורום...
ואם למישהו פה יש רעיון והוא פשוט לא רוצה, או שהרעיון המרכזי של הפינה לא מאורגן, שיפנה אליי במסר..

Cavush

New member
מתחיל באות השביעית בא' ב'

זה אפילו לא חצי מילה, מקווה שזה לא נוגד איזה חוק כלשהו...

LindZiv Cohan

New member
היא אמרה כאילו משהו,

קללה, ואז חברה שלה אמרה שהיא צוחקת, ואז לינדזי אמרה שפאריס היא חברה שלה והיא אוהבת אותה, ואז הכחישה שהיא קיללה אותה מקודם

Cavush

New member
כמו שאמרתי

היא יצאה ממסיבה, סביר להניח שהיא שתתה קצת, אני הייתי עושה את זה, לא נוהגת (מת עליה בקטע הזה), ואז היא במצב של מה שנקרא "לתפוס ראש", או לעשות צחוקים. אז היא זרקה איזה משהו למצלמה. סתם מנפחים את זה יותר מידי לדעתי

Cavush

New member
עדכון

לינדזי טוענת שלא קרה כלום, ושכל הסיפור הזה הומצא סתם. בראיון האחרון בתוכנית של ג'יי לנו, היא אמרה שכל מה שסיפרו לא נכון. היא סיפרה גם שכמה שעות אחרי שהמקרה כביכול קרה, היא קיבלה ה-מ-ו-ן טלפונים מאנשים ששאלו לשלומה, והיא בכלל לא סיפרה לאף אחד, כי לא קרה כלום. אמא שלה התקשרה, ואנשים שהיא לא דיברה איתם כמה שנים טובות. פורסמו גם תמונות של הפגוש האחורי של המרצדס שלה, עם תוצאות התאונה כביכול. מתברר שזה רק לכלוך ומשהו שטחי ביותר. כלומר לא קרה כלום. סתם גורמים לנו להתקפי לב הפפאראצי האלה.

LindZiv Cohan

New member
חח מפגרים../images/Emo3.gif

איזה מוזר זה אם מישהו היה מתקשר אליכם ושואל אם אתם בסדר וכלום לא קרה

למעלה