משפחות ועסקים
חן-חן, תודה על הברכה. באשר לאוריאל לין ואורנה לין: כן, קראתי את דבריך בפורום בנושא זה, כי חיפשתי מידע. מכיוון שאין לך מידע בנושא צריך גם לזכור, שאוריאל לין נקרא בעבר אסולין. מאחר שאורנה לין היא אישה, הרי שאם היא נשואה אזי יש להניח, ששם משפחתה השתנה עם נישואיה וזה שולל קשר משפחתי. אבל כאמור, איני יודעת עליה ועל מצבה המשפחתי דבר. אם אתה יודע, הרי שזה יכול לתת לך אינדיקציה אם יש קשר בינה לבין אוריאל אסולין. ראיתי גם את תוכניתה של שלי יחימוביץ בערוץ 2 זאני עוקבת אחר הביקורת שמוטחת באוריאל לין. הרבה יותר מדי פעמים אכן יש ניגודי אינטרסים בין מעמדו ותפקידיו לבין עיסוקיו השונים. אבל האיש זכה גם בתואר "אביר איכות השלטון", ופעל גם בתחומים חיוביים בעבר, כמו תחום תאונות הדרכים. הוא ישב כדירקטור גם בקרן פיצויים לנפגעי תאונות "קרנית". ממה שאני זוכרת על מעשיו בעבר היה בו הרבה יושר ציבורי, כך שאני לא כל כך ממהרת לקפוץ למסקנות. באשר למשפחות והון-שלטון: זו לא המצאה ישראלית, למיטב ידיעתי. פוליטיקה היא עניין מסואב, ובמדינת הבננות הרקובות שלנו יש לכל מניאק קטן ומושחת קרובי משפחה שאותם מינה לכל מיני משרות בלתי נחוצות בכל מיני מקומות. לא רק בכנסת או בממשלה, אלא גם בחברת החשמל, לדוגמה: האם לא נמצאו שם עשרים ומשהו קרובי משפחה אחת שעובדים בחברה? וכך בכל מקום. הו, פרוטקציה אהובתי! הרי מפלגת העבודה המציאה אותה, והליכוד רק שכלל את השיטה. אז על מה הצעקה, בעצם?