לימתי באהבה

במבינו תודה...

איני מכירך אבל תודה על המידע העמוק. יש לי הסתייגויות לגבי המרכיבים שציינת ולגבי הצלילים. א)לטענתך המטופשת "צליל ההפלצה נוצר מרטיטות של הפתח האחורי " זה אולי נכון לכל מיני יוסופים ויורמים ואפילו לאברומים למינהם. אבל בעולמי עולם יושבי הברזלים הצליל נובע מפנימיותו ורוחניותו של האדם.כלומר ככל שהאברך רוחני ופנימי יותר קולות הנפץ הן קולות התפילה האמיתית של האדם, וכמובן גדולתו של האדם ניתנת להימדד ביחידות דציבל. ב)גזים אינם נוצרים אלה מיוצרים! לטענתך "האדם הממוצע פולט כחצי ליטר של גאז מעיים ביום". שוב טעית! אדם ממוצע הוא אדם נחות חסר יכולת יצירה ויצירתיות. ככל שהאדם יצירתי יותר כושר הייצור גדול יותר. גם זאת ניתן למדידה אבל לא ביחידות של ליטר אלה ביחידות של איכות סביבה. ג)הרכב הגזים. טעותך העיקרית נובעת שהמחקר בוצע בתנאי מעבדה! ואילו בתנאי החממה והחיים שאנו רגילים לפעול בה המדדים הם שונים. ניתן למדוד זאת על פי הגזים החומים כן כן הגזים שכביכול הם ללא צורה וללא צבע רק עם מעט טעם. אבל שמעבירים אותם דרך פילטרים מתאימים ניתן למדדם! לראייה הפס החום בתחתוני ולא יעזרו התחנונים. גבר נמדד על פי חימום תחתוניו. תודה שהארת את עולמינו.

פעם היו שם מלחמות

היו קרבות מרים, סוסים ופרידות [וחמור אחד נעלם] כיכבו שם במעורב. לוחמים עזי נפש דקרו בכל הבא ליד. לוחמות עזות נפש לא פחות הצליחו לייצר טילים באליסטים חסרי ריח , אבל בעלי כוח הרתעה מרשים. חוזי שלום [ועוד] נכתבו ונחתמו. וידויים מסעירים מילאו כל פינה על שולחן העבודה. בקיצור, היה מעניין........ חבל שמה שנשאר מכל זה הוא ריח רע. אז קדימה, לעבודה - החזר את עטרת העלבונות ליושנה, ועלה מן הביבים.

בניגוד אליך...

איש שלום אנוכי. איש רוח שפניו לשלום אחווה וידידות. לימוד תורה אברכים ונשים חסודות הן מעינייני. סוסי הקרבות פינו את מקומם לתולעיי ספרים. מחרחרי ריב מקומם לא יקירם. ידי המושטת והלבנה נועדה למשיכת הקולמוס בלבד. ריחות רעים וביבים משוקצים. בושתי וכלימתי באנשים שעסוקים בהשחזת חרבות. אני עסוק בהפרחת יונים בלבד, כעיתות השלום.

אני שמחה, ים שלנו

שאתה מצליח סופסוף להודות באמת. אני מתגאה בהישג המשמעותי שלך. אני מאושרת לראות, שהצלחת להתחבר אל האני הפנימי שלך. אני כולי ששון ושמחה לשמוע, שאתה מצליח סופסוף להגות את האמת. אני בטוחה שהמוני אברכים יוצאים כעת למצעד גאווה בזכותך ורק בזכותך, בחוצות ירושלים ק"ק.

למעלה