לימונצ'לו

lost in me

New member
לימונצ'לו

אני צריך לקלף את הלימונים לקליפות קטנות ? ואיך אני עושה את זה מה הדרך הכי טובה לקלף את הלימונים?

MidNight Flame

New member
זה לא משנה... אבל לי למשל

הן יצאו די ארוכות... השתדלתי לא לקטוע אותן

Bad bull

New member
אני בשלבי הכנה של לימונצ'לו! שאלות

הלימון כבר בערך שבוע וחצי שוכב לו בתוך האלכוהול... ויש לי שאלות: כמה זמן מומלץ לשים את הלימון באלכוהול? האם צריך לסנן אח"כ את האלכוהול מהחתיכות פרי או לכתוש את הכל ביחד לתוך בקבוק? ומה היחס שאמור להיות בין האלכוהול למי הסוכר בשלב האחרון?

MidNight Flame

New member
תשובות מאחד שהכין...

1) יש להשרות אותם כחודש 2) ברור שלסנן! 3) ליטר מים שבתוכם מומס שלושת רבעי קילו סוכר ולתוכם האלכוהול המסונן והנקי מחתיכות...

סניפטר

New member
אצלי קליפות הלימון

הושרו באלכוהול שבוע וחצי וזה הספיק . צבע הקליפות נהייה לבן והאלכוהול נהייה צהוב . אני מקווה שלא שמתה גם תלימון עצמו אחרת יצא לך חמוץ פחד אני שמתי פלח אחד. בשלב המיזוג בין האלכוהול לסוכר הוספתי מיץ מלימון אחד. ביקבקתי והקפאתי . יצא מצויין קיבלתי הזמנות (שישלמו)

Bad bull

New member
מי יכריע???

שבוע וחצי או חודש בתוך האלכוהול?? מה עדיף?

screwdelulu

New member
תשמע, תראה

לכל אחד יש טעם שונה, אחד יגיד לך להוסיף לזה סוכר ביחס 1:1 ואחד יגיד 1:2, מישהו יגיד להשרות אותם בוודקה, ומישהו יגיד להשרות באלכוהול 95%... אתה פשוט צריך לנסות ולטעום - ואז להחליט. עצתי לך היא לעשות כמה נסיונות, אולי לפתוח באמצע וחלק לערבב עם מי הסוכר ואת החלק השני לשמור עוד שבועיים ואז לבקבק. אני, בימים אלה, מכין ליקר לימונים וקינמון - את הלימון אני אשרה בערך שבועיים ואת הקינמון השריתי חמישה יום ואני נותן לו "להתיישן" לעוד שבוע בערך. בהצלחה, ותגיד איך יצא.

Bad bull

New member
תודה, ושאלה...

מה הכוונה ב"להתיישן"? מה אתה עושה עם אלכוהול-קינמון?

screwdelulu

New member
לתת לאלכוהול קינמון לשבת עם מי סוכר

יש על זה המון אתרים מצוינים, תחפש ובטוח תמצא...

למעלה