לימונים

BloodyWolf

New member
לימונים

אני לא בטוח אם הנושא הזה הוא OFF, אבל בכל זאת... כאמור, בתחילת החודש טיפלתי באמצעות קונפידור בעץ הלימון, אולם לא לפני שהסרתי את כל הלימונים הצהובים (שמא עובר אורח ישתמש בהם בטעות), וגיזמתי את העץ היטב (לעודד צימוח חדש). ה"בעייה" היא שנקעתי עם די הרבה לימונים צהובים (וגם עם ירוקים שהוסרו בעת הגיזום). למישהו יש המלצות איך עושים ריבת לימונים טובה (כמה שפחות מרירה)? תודה

Michelle1

New member
בדיוק לפני שבוע הכינותי

לא יכולה להשבע שהיא לא מרירה במקצת, אבל נראה לי שעם יותר סוכר היה יותר טוב. להלן מה שהעלתי בחכתי - אני עשיתי את זו עם הלואיזה.

r66

New member
בסערה שהיתה נפלו כמעט כל הלימונים,

הבעל שלי סחט לתוך שקיות המיועדות לקרחונים. והכל במקפיא. מדי פעם שולפים "כדור מיץ" לכוס+2 כפיות סוכר ומים קרים ויש אחלה לימונדה. מהקליפה מומלץ להכין לימונצ'לו (לפני שסוחטים)

hadarperi

New member
בתור מומחית לליקרים

מה המתכון הכי מוצלח ללימונצ'לו שאת מכירה? לא מזמן החלטתי לערוך חיפוש ברשת וגיליתי כל מיני מינונים וכל מיני שיטות, וכמעט על כולם טענו שהם הלימונצ'לו "האמיתי"...

BloodyWolf

New member
וואו תודה

חלק מהמתכונים מדברים על ריבת לימונים עם הקליפה, וחלק בלי, אבל במתכון הספציפי עם הלואיזה לא מצויין אם מקלפים קודם. באלה שמשאירים את הקליפה צריך להרתיח את הלימונים, או להשרות אותם במים. מה את עשית? נראה לי שאני אוותר על הלואיזה (שלי עדיין בתרדמת חורף).

אדנהר

New member
תודה

תביאי ת'100% תקבלי שקית לימונים. סומך עליך שתדעי לעשות מזה לימונדה.

Rebeccan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל תהיה בטוח

Rוני

New member
פיתחת תחביב חדש מאז שאת עושה

בייביסיטר למקס ומוריץ?

שקדי

New member
הנה מה שאנחנו עושים../images/Emo132.gif

אוספים גביעוני פלסטיק של אשל ודומיו סוחטים את הלימונים ממלאים הגביעונים ויאללה לפריזר המיץ הקפוא יכול להשתמר לזמן ארוך מאד כל גביעון בקומקום מים קרים פלוס סוכר שווה לימונדה משובחת וככה אנחנו מעבירים את כל העונה נטולת הלימונים עם מיץ משובח תוצרת עצנו

BloodyWolf

New member
אין לי בעיה של לימונים במשך השנה

העץ מספק לימונים בכמה מחזורים, פשוט נראה לי בזבוז לתת להם להירקב... אני מעדיף לנצל אותם כריבה. אבל תודה בכל אופן

רוּפֵן

New member
אצלנו אף פעם אין "יותר מדי לימונים"

צורכים המון. אז עוד טיפ
מהקליפות - לקלף רק את החלק הצהוב ! בלי הלבן !) או שמכינים לימונצ'לו כפי שכתבה ה'דוקטור לליקרים' - גיברת R66 או שמכניסים לצנצנת ומכסים בשמן זית צעיר. מעמידים לחודש במקום קריר ואפל ומתקבל "שמן לימון" עם המון המון תכונות מעולות פרטים - ב גאמנון - שמן לימון

הלינקה

New member
גם אנחנו עשינו קרחונים קטנים

כל בוקר מורידים קרחון אחד, נותנים לו להפשיר, שמים בכוס עם 2 כפות שמן זית, ושותים על קיבה ריקה.

למעלה