לימונד ואדלשטיין.

z dead

New member
לימונד ואדלשטיין.

קודם הנתונים של לימונד מהמשחק לפי שגב ספורט אתר סטט': ב13 דקות. 9 נק',3 מ4 מהשתיים,הגיע לקו פעמיים,2 רב',3 חטיפות,3 אסט'. ו..ו..גג על בריאנט סמית' שגבוה ממנו ב6 ס"מ,שחקן שמשחק כ2-3,שחקן כהה עור. לא ראו שום עבירה גם בעוד שלושה הילוכים חוזרים. רביב לימונד בחור לבן משחק 1-2 דפק לו גג מרהיב,גג שלא תראו אף פעם מגארד ישראלי לפחות לא בשנים הקרובות,אלא אם זה יהיה שוב לימונד. רבעק...לימונד נבחר למצטיין המשחק על סמך 13 דקות בלבד. לפי תפוקה נטו לימונד היה הגארד המוביל של ירושלים ובכלל. יותר מג'נקינס,טפירו,מייסון,אוחיון,ליפשיץ. ראיון של אדלשטיין בערוץ 5. אדשלטיין נשאל על לימונד ואי השיתוף שבד"כ: "אני לא רוצה להתייחס לסוגיה הזאת" למה ארז למה? תהיה גבר ותתייחס. על המשחק של לימונד היום: "היה בסדר" לא מעולה,לא טוב,בסדר... או "כשרביב טוב באימונים הוא משחק" נו באמת.. צביקה שרף כשנשאל על לימונד התייחס להשוואה בין לימונד להלפרין ובכלל לא שלל את העובדה שלימונד טוב יותר,מה שאני אומר שנים. הוא גם אמר ורמז לאדלשטיין ש"כזה שחקן אי אפשר לקבור" אני לא רוצה לומר אמרתי לכם.. אבל רק לפני פחות משבוע דברתי על האתלטיות הנדירה של לימונד ועל כך שהוא ה1-2 הכי אתלט שראיתי אי פעם. תשאלו את סמית'

z dead

New member
1-2

לבן הכי אתלטי שראיתי כמובן. לא 1-2 הכי אתלטי,יש פרנסיס ואייברסון וכאלה..

z dead

New member
הנה הציטוט המדויק

ארז אדלשטיין:"רביב לימונד מתאמן טוב ולא פלא שהוא שיחק בסדר" רק דבר אחד יש לי לומר על זה,שתי מילים: בן זונה. בעצם שלוש מילים פשוט בן זונה.

z dead

New member
אני חייב,זה פשוט מעצבן אותי.

אתר NRG: "שואו-טיים של לימונד. אתר ONE: "משחק מצוין של לימונד". אתר YNET: "תרומה אדירה של לימונד" ארז אדלשטיין: "רביב לימונד שיחק בסדר".... ארבע מילים - בן בן בן,זונה!

z dead

New member
אתה שווה כלום?

זה סוג של דבר והפוכו,טוב נו. בכל זאת ארז אדלשטיין בן זנונים ומאמן כדורסל כושאל בין כושאל.

Jordan232

New member
הכי כאב לי

שכשניב רסקין שאל את דני קליין איך הם יגיעו רעבים לפיינל פור, הרי עכשיו משחקים נגד קבוצות תחתית, אז לימונד שישב לידו אמר "למה? אני שחקן רעב.". כואב הלב. דני, תעיף את ארז.

אתם לא נורמלים

יש ביניכם מזוכיסטים. אין לי הגדרה אחרת, וסליחה אם אני פוגע במישהו. להפועל ירושלים יש עד עכשיו עונה נהדרת!! וזו עובדה! חצי גמר גביע יול"ב, והדחה רק מול דינמו מוסקבה מחזיקת הגביע. גמר גביע המדינה, מאזן כמעט מושלם בליגה! לקבוצה שרוב הסגל שלה הוא חדש, ולוקח זמן להתחבר, אלו הישגים אדירים! אז נכון, יש לכמה מכם תהיות לגבי לימונד. או קיי. אבל יש מאמן, ויש לו את השיקולים שלו, והוא לא מוצא מקום לרוטציה עם לימונד. זו סיבה לקטול אותו? הרי דברים כאלה קורים בכל קבוצה, בכל העולם! "לזרוק את אדלשטיין"? קצת פרופורציות...

z dead

New member
עונה נהדרת?

אפילו קליין מודה שמדובר בעונה בינונית. מאזן כמעט מושלם? :) 6-7 הפסדים בליגה והזרוע עוד נטויה. נצחונות רק על הקבוצות שעל הנייר ירושלים היתה מנצחת גם בעידן דרוקר וחצי התקציב. ה"מאמן" וה"שיקולים" שלו לגבי לימונד הם אישיים בלבד,הוא פוגע בשחקן צעיר ולמעשה בקבוצה עקב כך,אבל יותר חשוב בשחקן..בגלל אגו פגוע.

6 הפסדים..

מתוכם 3 נגד מכבי. מכבי לעומת זאת עם 4 הפסדים... לקבוצות זוטרות, להם הפסידה ירושלים רק 3 פעמים. עברנו את רומא שהיא עם תקציב פי 4 מהפועל. לגבי לימונד, ייתכן ויש לאדלשטיין שיקולים אישיים נגדו (למרות שלדעתי זה לא כך) אולם, כמעט כל מאמן בעולם, למעט מספר מאמנים מוסריים דגולים, מנהלים חשבונאות עם שחקנים על רקע אישי, ודוגמאות לא חסרות. בד"כ יש להם גם שלל סיבות לדבר, זה לא אומר שהם לא מאמנים. 2. תקציב לא קובע כלום בכדורסל, ואתה יודע את זה. ירושלים בעונה הראשונה של דרוקר לקחה את גביע היול"ב עם עשירית מהתקציב של ריאל מדריד שניצחה בגמר. לחבר קבוצה חדשה לחלוטין - זה אתגר שעומד בפני מאמן, ובכך אדלשטיין עמד בהצלחה, והתוצאות מוכיחות. ירושלים תצליח רק עם המשכיות, עם אדלשטיין כמאמן, עם אולם חדש שיתחרה ביד אליהו, ועם חיזוק נכון לסגל הקיים. ואולי גם בשחרורו של לימונד, מכיוון שהשניים לא מסתדרים ביניהם.

z dead

New member
בחייאת..

מכבי זורקת זין במשחקים נגד שאר הקבוצות הליגה ונותנת לזרים המחליפים הרצה,י-ם משחקת עם החמישיה הכי חזקה שלה ועם רוטציה של 7-8 שחקנים גג. מעבר לתוצאות הבינוניות,הכדורסל היה מג-עיל. אפי בנה קבוצה בשליש תקציב שגם הגיעה להישגים דומים וגם שחקה כדורסל יפה ואיכותי. רומא עם פי 4 תקציב? 24 מיליון? גם לא פי 2,וזה שרומא נבנתה חרא זה עוד לא הופך את זה לכזה הישג גדול שעברו אותם,גם י-ם של וויל סלומון וארז כץ כנראה שהיתה עוברת את רומא,לדרוקר לא היו 6-7 מיליון. מה זה ייתכן שמדובר בשיקולים אישיים? הבן אדם מכניס את לימונד נגד קבוצות ביזיון לדקה וחצי אחרי שירושלים מובילה ב20-30 נק' כל המשחק,לעזאזל רק על המשחק הקודם לימונד קיבל תשבוחות בכל מקום ואדלשטיין אומר שהוא "היה בסדר". לא שיקולים אישים זה לא בסדר,גם לא ברמה האנושית,וגם מדובר במעשה סופר חובבני,זה מאמן שמתיימר להיות גדול? במה אדלשטיין עמד בהצלחה? ב4 מתוך 4 הפסדים למכבי שכללו גם משחקים משפילים? תבוסות לדינמו? ירושלים נפגשה השנה עם 3 קבוצות טובות בלבד - רומא,דינמו,ומכבי. רק את רומא היא נצחה ואת דינמו בלי שלושה שחקני חמישיה ואחרי שהבטיחה את המקום הראשון בשלב הבתים. המאזן של י-ם מול 3 הקבוצות עומד על 9:2,ואם אתה רוצה להחשיב את דינמו בלי שלושה שחקני חמישיה,בלי ספסל ובלי מטרה לשחק...אז זה 9:3. מה אדלשטיין עשה שמגיע לו קרדיט? העונה בינונית,הכדורסל די דוחה,ואין לו שום תואר או אליפות מהעבר שמוכיחים שמדובר במאמן באמת גדול שמגיע לו קרדיט למרות עונה בינונית.

אבא צודק

זה לא בושה להודות, ירושלים הגיעה לחצי גמר היול"ב. הגיעה לגמר בגביע המדינה, מה לעשות! בכל זאת מכבי היא קבוצה יותר טובה מאיתנו, ולגבי אדלשטיין אני מסכים עם אבא אין מאמן בעולם שאין לו שיקולים אישים. משמעת, היינו חלק בלתי נפרד מהקבוצה! ואם אדלשטיין יעוף לא נצליח להתרומם, סוד ההצלחות של קבוצות גדולת היא, המשכיות!!

z dead

New member
איזו צביעות...

משמעת זה חלק בלתי נפרד מהקבוצה? אז איך זה שטפירו וג'נקינס שהגיעו לקרב אגרופים לא קיבלו ולו את העונש הכי קטן? אדלשטיין פחדן זה הכל,חכם על שחקן צעיר ש"עושה פרצוף" ולא גבר להתמוד עם ה"כוכבים" שאשכרה הולכים מכות. ירושלים הגיעה לחצי גמר היול"ב ולחצי גמר אירופי אחר גם לפני אדלשטיין,גם לגמר גביע המדינה ובלי 6-7 מיליון אפילו לא חצי,וגם נצחה את מכבי,לקבל 4 הפסדים מתוך 4 משחקים זה מגוחך,גם אם זו מכבי. סוד ההצלחות של קבוצות גדול זה המשכיות? כן,כשזה מצליח וכשהקבוצה נראת כמו קבוצה ולא כמו אוסף של אגואים.

אין עליך

אף פעם לא תצא מרוצה, אני למשל הייתי מהמצדדים בזריקת דרוקר, אז לדעתי הייתה הטענה מוצדקת משום שהוא צחק עלינו בפרצוף במין אופתימיות זוועתי, על אדלשטיין אני חולק על כולם, הוא לא הביא למצב שנפסיד לגבעה או לרמת השרון כמו בעונה שעברה, ולדעתי אם יש לו חשבונות עם לימונד זה עדיין לא אומר שהוא מאמן ושצריך לזרוק אותו, כמו שכבר ענה לא אבא, ג. כן, אמנם כולם אגואים, אבל אין קבוצה בעולם שכולם מחוברים מהרגע הראשון זה תהליך שקורה לפעמים שנה או שנתיים, גם מכבי של פארקר לא היתה מחוברת בשנה הראשונה, ואגב אני לא מבין לאיזה אגו אתה מתכיון?! גם אם יש איזשהו שצריך לרסן אותו זה עדיין לא אותנו אגואים!

אני נוטה לא להסכים

איתך במקרה הזה. הםועל עוברת עונה שהיא אמנם סבירה על פי כל קנה מידה. אבל עם טעם מאוד חמוץ. והרי הסביות: 1. אוחנון ולימונד- הפועל יכלה להרשות לעצמה לשתף את שניהם בליגה ובמיוחד בסיבוב השלישי המיותר הזה. אחרי הכל זה באמת לא משנה אם הפועל תגמור את העונה הסדירה עם 6 או 8 הפסדים ובתור קבוצה שמעדיפה להיות מקדמת שחקנים ולא מייבשת שחקנים- זה חשוב מאוד! 2. ההפסדים למכבי- נכון שהשופטים היו נגדנו, וגם נכון שמכבי עולה נגד הפועל עם ההרכב הכי חזק שלה והיא תמיד מפוקסת ומוכנה נגד הפועל כמו במשחקים החשובים ביורוליג. אבל ההתפרקות של הפועל נגד מכבי היא פשוט ענין מנטלי. הנטליות של הפועל היא כמו קורי עכביש שמתפרקים ברגע שאתה נוגע בהם. 3. משחק קבוצתי? מה זה? יש להפועל שחקנים מוכשרים סוף הדרך אבל הפועל שתמיד ידעה להיות קבוצה שבה הסה"כ שווה יותר מסך החלקים הפכה השנה לקבוצה שבה הסה"כ שווה פחות מסך החלקים. אז זה נכון שלכולם יש חסרונות אבל במשחק קבוצתי כל אחד מחפה על החסרונות של האחרים. 4. הליגה- היו ציפיות רבות המהלך הקיץ. בעיקר בגלל שהפועל ממש קראה תיגר על מכבי. אבל האמת? קשה לקרוא תיגר על מישהו כשבסך הכל, עד לרגע ההכרעה (ובמצב האבסורדי שנוצר בליגה עם הפיינל פור- יש רק נקודת הכרעה אחת...) יש מלא משחקים מיותרים נגד כל מיני עב"מים שמה שהם עושים הכי טוב זה להוריד אותך לרמה שלהם (למשל, הפועל ת"א)... אז נכון- הפועל רשמה עונה יותר מסבירה. הגענו למקומות שבהם רצינו להיות. אבל לא היה פה ערך מוסף. לא היה ניצחון על מכבי. לא התעלות נהדרת נגד דינמו ועליה לגמר היול"ב, לא איזה משחק בלתי נשכח (אולי משחק הגומלין נגד רומה והמשחק האחרון נגד הכוכב האדום יכולים להתקרב לזה). לא היה משהו שניקח איתנו מהעונה הזו לעונות הבאות ולכן העונה הזו היא לא יותר מסבירה והטעם החמוץ בפה נשאר ויישאר גם אם ננצח בפיינל את מכבי כי אפילו אליפות ראויה לשמה זו לא תהיה (איך אפשר להיות אלופים אחרי 4 הפסדים מול מכבי בעונה אחת...).

bobas

New member
אם ניקח אליפות ..

לא ישאר שום טעם חמוץ מהעונה הזאת.

bobas

New member
ועוד משהו..

רק חבל לי שהמחלה הצהובה לא תגיע יותר למלחה העונה . תאר לך אליפות במלחה ,עם הבעות הדון והבבון פנאן.

למעלה