לימוד שפה בחו"ל

drunky

New member
לימוד שפה בחו"ל

שלום, אני ככה מתעניין יותר ויותר לאחרונה בלימודים בחו"ל
ומאחר שאין לי אשרות מיוחדות כמו דרכון אירופאי או אזרחות ומאחר ונושא המחייה בחו"ל מהווה מכשול לא קטן כאשר לא ניתן לעבוד ולממן זאת
חשבתי להתחיל בצורה יותר "רכה" וללכת לעשות קורס אנגלית בלונדון (שם חי דוד שלי ויאפשר לי לחסוך את הוצאות הדיור וגם חלק מההוצאות השוטפות של הוצאות הבית)
המטרה היא להרשם לקורס שיקנה לי ויזת סטודנט שגם תאפשר לי לעבוד בצורה מצומצמת, כפי שהבנתי, של 20 שעות שבועיות.

עיינתי ברשת וראיתי שמציעים מגוון קורסים.
אךהשאלה שלי האם הקורסים הללו מספיק ארוכים והאם הם מקנים את הויזה שאני מדבר עליה?
האם אפשר לקחת מספר קורסים? גם באנגלית וגם של שפות נוספות וזה נחשב כמו לימודים?

האנגלית שלי היא די טובה ברמה שאני יכול לדבר, לכתוב, להבין, אבל לא בצורה שוטפת וגם אוצר המילים שלי הוא מוגבל.

מה דעתכם? המטרה היא כמובן לא ללכת ולהתעשר, אלא לשנות אוירה, להרגיש קצת איך זה לחיות את החיים בעולם הגדול, דרך לימודים, קצת עבודה, מבלי לבזבז את כל החסכונות (המעטים למדי שיש לי חח).

בהתחלה חשבתי על לימודי תואר שני בגרמניה, אבל עד מהרה הבנתי שיש צורך בלימוד גרמנית, למרות שחלק מהקורסים כן קיימים גם באנגלית, אבל אז הבנתי שאני לא חושב שאוכל ממש ללמוד קורסים שלמים באנגלית ברמה שאני נמצא בה כיום.

אשמח לשמוע את דעתכם, אפשרויות שעומדות בפניי, האם זה יכול להתקיים וכל מידע שאוכל לקבל זה יהיה מעולה

תודה

אתה מעניין בלימודי שפה בחו"ל?

או במקצוע?

יש בלונדון כמה מקומות ללמוד שפה, אני מניחה שיש כל מיני קורסים בכל מיני אורכים, אם אני לא טועה עד חצי שנה לא צריך בכלל להוציא ויזה אבל זה גם אומר שאתה לא תוכל לעבוד.
אני מציעה לך להתמקד- תחפש קורסים שנראים לך מבחינת מבנה ומבחינת אורכם. תיקח בחשבון שלהוציא ויזה גם עולה כסף, ושלמצוא עבודה זה לא כזה פשוט, כמובן שגם תלוי במה.

ומילה אחרונה, לדעתי אתה לא צריך להיעזר בשום חברה\עסק כדי לעשות את הדברים הנ"ל (למשל הפרסום שמעליי) זה לא מסובך במיוחד שמדובר בלימודי שפה.

למעלה