../images/Emo70.gifנצל"ש: האם יש בנתניה לימוד ריקוד
אבל משהו לגילאים 30. או לפחותמעל 25. האם מישהו מכיר איזה חוג או בית ספר טוב בנתניה? האמת שהתחלתי ללמוד סלסה, אבל בא כל מיני ריקודים לא רק סלסה. אני רוצה ריקודים סלוניים, לטיניים..... הכל.
ידוע לי על גלינה צ'ומק שפתחה קבוצה למבוגרים במת"נס קריית נורדאו... (היא מלמד באשכול פיס ליד המת"נס.. אם את מכירה את האזור). מדובר בקבוצה של ממש מתחילים. חוץ מזה יש זוג מורים צעיר שמלמד ברמז... לא ידוע לי בדיוק על פרטים. אבל אם את רוצה משהו ממש טוב אני מכירה חוג, אמנם לא בנתניה.. אבל באזור..... יש זוג מורים שמלמדים בתל אביב ורמת גן... 3 רמות- למבוגרים (הצעירים ביותר אצלם זה גיל 25+)... לקחתי מהם שיעורים פרטיים והצטרפתי לא מזמן לקבוצה שלהם. אני אישית ממש מרוצה. זה גם מעולה למתחילים, כי הם יודעים להעביר את השיעור ממש טוב ושמים דגש על מה שצריך..את יכולה לבדוק פרטים ב - www.danceart.com זה היה ארוך... מקווה שעזרתי...
נורדאו דווקא נשמע לי טוב. אולי במקרה יש לך את הטלפון שלהם או ם איך הם נקראים? ולגבי תל אביב זה קצת רחוק, תודה. פשוט יש לנו ילדה קטנה בבית, אז אנחנו קצת מוגבלים בזמן.
אבל את יכולה להשיג פשוט את הטלפון של המת"נס (ב-144 אפילו), ואני בטוחה שהם יתנו לך את כל הפרטים. בכל מקרה... אני אנסה למצוא לך את המס' של המורה... אני די בטוחה שהיה לי אותו מתישהו.
זה תלוי כלומר אני מלמד באשדוד מאז שניהיתי מיקצואן ישנם זוגות אשר שואלים כמה זמן לוכך לילמוד כל זה תלוי בתפיסה שלהם היו לי זוגות שלמדו ריקוד תוך 6 שיעורים והיו ש למדו תוך 12 כל זה תלוי בזוג בקשר למחיר אני לא יודע את כל המחירים בארץ אבל הם נעים בין 90- 150 שח לשעת שיעור לזוג אבל עם את ניכנסת לזה את לו תרצי לצאת ריקודים סלונים זה מחלאה אני רוקד מגיל 8 ואני בן 21 להיום