לימוד רקודים סלונים

tsevia12

New member
לימוד רקודים סלונים

שלום! הייתי רוצה ללמוד רקודים סלונים באופן פרטי והייתי רוצה לדעת אם מהתוכנית או על ידכם תוכלו להפנות אותי למורה פרטי. אני גרה בכרמיאל. אודה לכם

igargri

New member
יש

אני רוקד 12 שנים עם זה לא לחוץ אני ישאל את דני יוחתמן הוא מכיר מורים ב אזור זה

Nיטל ט

New member
לימוד לחתונה

כמה שיעורים בערך צריך ללמוד ריקוד לחתונה? כמה בערך זה עולה?

galya13

New member
../images/Emo70.gifנצל"ש: האם יש בנתניה לימוד ריקוד

אבל משהו לגילאים 30. או לפחותמעל 25. האם מישהו מכיר איזה חוג או בית ספר טוב בנתניה? האמת שהתחלתי ללמוד סלסה, אבל בא כל מיני ריקודים לא רק סלסה. אני רוצה ריקודים סלוניים, לטיניים..... הכל.

Savage Darkness

New member
גליה - ספציפית בנתניה...

ידוע לי על גלינה צ'ומק שפתחה קבוצה למבוגרים במת"נס קריית נורדאו... (היא מלמד באשכול פיס ליד המת"נס.. אם את מכירה את האזור). מדובר בקבוצה של ממש מתחילים. חוץ מזה יש זוג מורים צעיר שמלמד ברמז... לא ידוע לי בדיוק על פרטים. אבל אם את רוצה משהו ממש טוב אני מכירה חוג, אמנם לא בנתניה.. אבל באזור..... יש זוג מורים שמלמדים בתל אביב ורמת גן... 3 רמות- למבוגרים (הצעירים ביותר אצלם זה גיל 25+)... לקחתי מהם שיעורים פרטיים והצטרפתי לא מזמן לקבוצה שלהם. אני אישית ממש מרוצה. זה גם מעולה למתחילים, כי הם יודעים להעביר את השיעור ממש טוב ושמים דגש על מה שצריך..את יכולה לבדוק פרטים ב - www.danceart.com זה היה ארוך... מקווה שעזרתי...:)

galya13

New member
תודה רבה על הפרטים. לגבי קרית

נורדאו דווקא נשמע לי טוב. אולי במקרה יש לך את הטלפון שלהם או ם איך הם נקראים? ולגבי תל אביב זה קצת רחוק, תודה. פשוט יש לנו ילדה קטנה בבית, אז אנחנו קצת מוגבלים בזמן.

Savage Darkness

New member
לצערי את הטלפון אין לי..

אבל את יכולה להשיג פשוט את הטלפון של המת"נס (ב-144 אפילו), ואני בטוחה שהם יתנו לך את כל הפרטים. בכל מקרה... אני אנסה למצוא לך את המס' של המורה... אני די בטוחה שהיה לי אותו מתישהו.

igargri

New member
למיטל

זה תלוי כלומר אני מלמד באשדוד מאז שניהיתי מיקצואן ישנם זוגות אשר שואלים כמה זמן לוכך לילמוד כל זה תלוי בתפיסה שלהם היו לי זוגות שלמדו ריקוד תוך 6 שיעורים והיו ש למדו תוך 12 כל זה תלוי בזוג בקשר למחיר אני לא יודע את כל המחירים בארץ אבל הם נעים בין 90- 150 שח לשעת שיעור לזוג אבל עם את ניכנסת לזה את לו תרצי לצאת ריקודים סלונים זה מחלאה אני רוקד מגיל 8 ואני בן 21 להיום

nimix

New member
איפה באשדוד

אתה מלמד? אני גר באשקלון אז זה הכי קרוב...

Witchcrafts

New member
יש גם בטאגליינס שרשור שיכול לעניין

אותך - בתי ספר וחוגים לריקוד. אמנם זה לא לימוד באופן פרטי, אך עדיין אני ממליצה לך לעיין בו.

למעלה