לימוד פוטושופ

לימוד פוטושופ

מי מכיר בתי ספר לאומנויות שמעבירים קורסים או סדנאות ללימוד פוטושופ? הכוונה היא לא רק לצדדים הטכניים של הפוטושופ, אלא ללימוד יותר חוויתי ואומנותי של התוכנה.

amitais

New member
לימוד אמנות לא קשור לתוכנה ספציפית

אבל מנשר בתל אביב ידוע כבצפר פתוח שאפשר לקחת בו קורסים ספציציים ולא בהכרח להרשם לכל הארבע שנים, אז ייתכן שתמצא שם קורס שמתאים לך.

תודה. באמת ראיתי במנשר קורס כזה.

מעניין אותי לדעת אם יש עוד בתי ספר שמציעים קורסים דומים. אני לא שואלת בשבילי אלא בשביל ידיד, והייתי רוצה לתת לו כמה שמות שיוכל לבחון ולבחור בעצמו.

HackMachine

New member
בשביל לעשות אומנות בפוטושופ

צריך לדעת את הצד הטכני. כמובן שאם לא יודעים לצייר אז אפשר לדעת את הטכני כמה שרוצים. צריך ללמוד את שניהם. לדעתי עדיף פשוט מניסיון עם התוכנה.

ב עומר

New member
הכי טוב שיש

לך למכללת מנטור בת"א. זה לא בית ספר לאומנות, זה בית ספר לתוכנות, בעיקר גרפיות. והם הכי טובים שיש. מניסיון. (והם לא משלמים לי בשביל להגיד את זה).

תודה אבל

מנטור זה לימוד טכני בלבד. הכוונה היא ללימוד שכולל לא רק את הצדדים הטכניים.

j i m m y

New member
מה את/ה רוצה בדיוק ללמוד?

איך להיות יצירתי? תשתולל! אתה לא יכול ללמוד להיות יצירתי, זה צריך לבוא ממך. תעשה דברים, תן לעצמך דרור. תעתיק תמונות, תחבר בינהם, תשתמש בפילטרים, תראה עבודות של אנשים אחרים, תעשה ניסויים.. אל תפחד להכשל ואל תצפה מעצמך להצליח לעשות הכל מושלם על הקליק הראשון, זה עניין של זמן ושל ניסיון, ושל לדעת מה אתה רוצה בדיוק. אם אתה יודע, אם יש לך סקיצה למטרה, אז אתה תקלע למטרה.

../images/Emo178.gif

הכוונה היא לא ללמוד איך להיות יצירתי, אלא ללמוד במסגרת שמאפשרת יצירתיות (בניגוד לקורסים של בתי ספר למחשבים, כמו מנטור למשל, שמלמדים את מבנה התפריטים של התוכנה וזהו בערך).

למעלה