לימוד פוטושופ

דנית ש

New member
לימוד פוטושופ

אני צריכה להכין המון חוברות (לרופאים) הכוללים סריקה של תמונות רבות. עשיתי אחד בוורד וזה פשוט לא זז. הציעו לי לעשות את זה בפוטושופ. איפו כדאי ללמוד? בסוון וכו...או עם מורה פרטי במחשב שלי? מורים הציעו לי ללמוד את התוכנה ב7 שעות. האם זה הגיוני? הציעו לי גם ללמוד פרייהנד אבל אין לי את התוכנה יש לי פוטושטפ תודה

תשובה

אם את רוצה לקחת את זה ברצינות ולעומק כדאי שתלמדי במנטור (יש להם אתר באינטרנט שנקרא NBֲBOOKS) הם האלופים בתחום (גם יקרנים) אבל אם זה סתם בשביל הכיף , אז כל בית ספר אחר מספיק טוב.

flashdani21

New member
תקני ספר טוב ותתחילי ללמוד

יש מבחר של ספרים די טובים בעברית פשוט תבחרי מה שהכי מדבר אלייך

yonabarak

New member
זאת עבודה לפריהנד

יותר עדיף למצוא פריהנד מאשר לעשות את כל העבודה בפוטושופ. בביתה"ס אחד לאחד בדיזנגוף סנטר משלמים לפי שיעור, ואת יכולה לקחת כמה שיעורים שאת רוצה עד שהחלטת שאת יודעת מספיק

דנית ש

New member
האם כדאי לרכוש פריהנדו ואיפו?

ראתי שאפשר להוריד גירסה TRIAL ב MACROMEDIA האם זה שווה או כדאי לקנות?מה העלות של התוכנה ?

flashdani21

New member
תשמעי

אל תקני לפני שאת לומדת את התוכנה סתם חבל על הכסף תוריד את הגירסא ל 30 יום ואז תחליטי

SSooo

New member
לדנית

שלב ראשון על תמונות עובדים רק בפוטושופ ולא בפריהנד, הפריהנד מיועדת לגרפיקה, את התמונת בשילוב טקסט ועיצוב העמוד עושים בפריהנד. עכשיו במידה ותהיי מעוניינת אני מלמדת באופן פרטי גם פוטושופ וגם פריהנד, אם מעניין אותך הטלפון שלי: 482511-055. ביי אפרת

למעלה