לימוד משחק!

PINKFLOYD8

New member
לימוד משחק!

שלום לכם!
אז ככה, לאחרונה אני מחפשת מקום ללמוד תיאטרון. זה מה שאני אוהבת - זה הדבר היחידי שאני מעוניינת ללמוד. סיימתי את התיכון שלי וסיימתי לימודים במגמת תיאטרון, אך את שאר הבגרויות לא כל כך סיימתי.. לכן אני לא כל כך עם תעודת בגרות זכאית.
עכשיו סיימתי את השירות שלי בצבא והתחלתי לחפש מקומות ללמוד בהם, ופשוט נדלקתי על בתי הספר בניו יורק במיוחד על הבית ספר של לי שטרסברג... אני יודעת אנגלית מעולה (עם מבטא ישראלי כמובן). אשמח לפרטים על איך אפשר להתקבל? מה הסיכויים? התנאים? הדרישות? וכל מידע אפשרי! אה ושכחתי לציין יש לי דרכון הונגרי! יש לי דרך לשלם על הלימודים עצמם במידה ואצליח להתקבל הבעיה היא לשלם על המגורים, אפשרי לעבוד בזמן הלימודים שם? צריך ויזה מיוחדת.. בקיצור אשמח לכל הכוונה שהיא!

תודה לכל העוזרים!! :)

aynatk

New member
תשובות

כול מה שקשור לאיך אפשר להתקבל, מה הסיכויים, תנאים ודרישות מפורט באתר של המוסד עצמו, אף אחד לא ידע פה לתת מידע יותר מדויק על הדרישות ותנאי קבלה.

לגבי דברים אחרים-דרקון הונגרי לא רלוונטי, צריך ויזת לימודים בכול מקרה אם זה דרכון ישראלי או הונגרי. על כך גם הסבר לגבי עבודה: במידה ואת מתקבלת את תצטרכי לקבל ויזת לימודים ובדרך לזה להוכיח לשגרירות שיש לך איך לממן את הלימודים ומחיה בלי שתצטרכי לעבוד. זה מה שקשור לנוהל קבלת הויזה.

לגבי העבודה בפועל-זה אפשרי אבל עם הרבה הגבלות. על ויזת סטודנט מותר לעבוד עד 20 שעות ורק בקמפוס. עדיף לא בשנה ראשונה.

GeJuFan

New member
דרקון הונגרי בטוח לא רלוונטי

וגם לא דרכון הונגרי

למעלה