לימוד מט"ח

לימוד מט"ח

שלום שמי אמיר ואני סוחר מט"ח מזה 4 שנים במהלך שנותי כסוחר נתקלתי בהמון סוחרים מפסידים ( בהתחלה גם אני הייתי כזה ) אך עם הזמן והניסיון שצברתי בשוק הבנתי איזה שיטות מסחר עובדות באמת ומרוויחות כסף ואיזה שיטות מסחר עובדות באחוזים נמוכים. לצערי הרב בקורסים שעושות חברות המסחר מלמדים הרבה פעמים שיטות לא יעילות ומתמקדים יותר מידי בתאוריה במקום בצד המעשי ולא נותנים לסוחר את הכלים הנכונים להצליח לאור הדברים האלה החלטתי ללמד כל סוחר שמעוניין את שתי שיטות המסחר העיקריות שאני סוחר דרכן ומביאות לי תשואות של 100%- 120% בשנה לפרטים התקשרו : 054-4902719

Warren Buffett

New member
תגיד, אתה רציני?

עם נוסחה כזו מנצחת - לעסוק בלימוד...? אם היתה לי שיטה כמו שאתה מתאר הייתי כבר מזמן משתזף בקריביים.

100% בשנה לא בחודש

בשביל לשבת בקריביים עם 100% בשנה אתה צריך כמה עשרות אלפיי דולרים וכרגע אין לי את הסכום הזה ( אם פתחתי חשבון ב 3000 דולר וכעבור שנה יש לי 6000 זה לא נותן לי אפשרות לנפוש בקריביים )

המכור4

New member
אם זה ככה אז

אני מוכן ללמוד אצלך ולשלם לך 25% מהרווחים שלי,כלומר לא לשלם לך כלום מלחתחילה רק אחוז גדול מהרווחים.מתאים?

YOS7516

New member
אני עשיתי יותר מ100% בשוק המניות

השנה 2006 עם כל המפולת שעברנו ממאי 2006 ומלחמת לבנון אז אם כל הסיכוניים במט"ח לא בטוח ששוה סיכון מכיר אנשים שהפסידו הכל במט"ח ואנשים עם אמצעים של כמה מיליון אז שלא יעבדו עליכם

מי שלא לומד ניתוח טכני

ולא משנה כמה מיליונים יש לו סופו להמחק . מה תעשה כשהשוק יהיה בשפל אם אתה לא סוחר אופציות ? גם תעשה 100% ?

YOS7516

New member
לרותי המתוקה תשובה מעניינת

גם בשפל אפשר להרוויח במניות בשורט כמובן תחשבי על זה ניפגש בשמחות נ.ב לא מטריד אותי שפל ומפולות

למעלה