לימוד מוסר לבנות

lorel

New member
לימוד מוסר לבנות

קראתי את האשכול על לימוד תורה לבנות, וברסלברית היחידה שאלה אם יש בנות שלומדות מוסר אז ראיתי לנכון לכתוב לכל משתתפות הפורום (וגם למשתתפים...) כמה ספרים שאני מכירה שהם מאוד מאוד מאוד יפים ומחזקים: א) חובת אדם בעולמו הדרכות מעשיות להתקדמות בעבודת ה' -חלק א'+ב'. מאוד מומלץ, המחבר נותן ממש הדרכות ועצות איך להכניס חיות בעבודת ה' ולהתקדם בצורה הדרגתית ועקבית. הספר מאוד זול 13-14 ש"ח. ב"נ אני אביא את מס' הטלפון שבו ניתן להשיג. (הספר לא נמכר בחנויות). ב) "שאל אביך ויגדך" סיפורים מאוצרו של ר' שלום שבדרון. ג) "לפיד האש" מסכת חייו של הרבי מקלויזנבורג-צאנז. (שדרך אגב, עבר את השואה) ד) "קול דודי דופק" גם של ר' שלום שבדרון על הימים הנוראים ואלול. עוד המלצות יתקבלו בברכה....

פראזניק

New member
......

ספר מוסר: התנ"ך!!! רבינו אמר על התנ"ך: "דאס איז מיין מוסר ספר" [זה ספר המוסר שלי]. ויש עוד ספר. איש חסידיך מסכת חייו המופלאה של רבי לוי יצחק, ממקימי ומפארי חסידות ברסלב בארץ ישראל לאחר השואה. ומי שהחזיק משך תקופה ארוכה את ה"קלויז" באומן, ומסר את נפשו להפצת יהדות ברוסיה הקומוניסטית, עד כי נאסר ונדון למוות אך ניצל ברגע האחרון. ספר מעולה, שיש בו הדרכות רבות מאד.

ועוד כמה ספרי מוסר

ספר המידות וליקוטי מוהר"ן וסיפורי מעשיות וליקוטי הלכות ושיחות הר"ן וליקוטי עצות וחיי מוהר"ן והשתפכות הנפש ומשיבת נפש ועצות המבארות ועחים לתרופה ואבי הנחל וכתבי רבי נחמן .

טיפוסית

New member
אחותי אוהבת ספרים כאלה

תמיד אני קונה לה ספרים מהסוג הזה ליומהולדת וגם היא קונה לי כל מיני ספרים בסגנון הזה, אבל אני רק מציצה ולא קוראת בזה ממש אבל לפעמים אני מסתכלת בזה וקוראת קצת

יהי רצון שכול עם ישראל

יאהבו את הספרים של רבנו. יש בהם את כול הרפאות הישעות והתיקונים שעם ישראל צריך.

רק קצת....

בס"ד ובזרה"ק ועוד קצת...ועוד קצת...בסוף יהיה הרבה כמו הבדיחה על הפרסי...ששאל כמה עולה טיפת דלק... טיפה ועוד טיפה תמלא טנק מלא... אשריך על הקצת הזה...כן ירבו...

למעלה