לימוד חשמל.

חסוס1

New member
לימוד חשמל.

שלום נכנסתי אל הפורם שלכם כי חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. אני רוצה ללמוד חשמל באופן בסיסי הכוונה שלי היא במושגים ודברים מעשיים פשוטים וחשבתי שאולי יש לכם קישורים לאתרים שמלמדים את הדברים האלה תודה רבה....

lekner

New member
הכי טוב תקנה ספרים ותקרא

תוכל ללמוד מהו החשמל ואיך הוא עובד סוגי הגנות וחיבור מערכות הספק לפתור תקלות יהיה לך קשה ללמוד ככה כי הרוב זה מניסיון ישנם הרבה מאוד ספרים בעיקרון חשמל מחולק למספר נושאים 1. תורת החשמל -איך נוצר החשמל מגנטיות חיבורי מעגל בסיסי נגדים סלילים מתח ישר ומתח חילופי 2. מכונות - סוגי מנועים לזרם ישר לזרם חילופין שיטות התנעה כוכב משולש נגדים וכו.... 3. מערכות הספק - קווי מתח גבוה אופי ייצור החשמל סוגי תחנות כח חיבור לבתים הארקות ושיטות הגנה סוגי מפסקים וכו.... כמו כן מומלץ לקנות את המדריך לחשמל של דונוייבסקי יש שם הרבה חומר וחוקים שנלקחו מחוק החשמל בתור התחלה מומלץ לקנות ספרים של לימוד חשמלאי מוסמך ההסברים הם טובים מאוד לא נכנסים יותר מידי לעומק והם מצויינים ללימוד עצמי ספרים להנדסאים לא מומלצים ללימוד עצמי כי ישנם הרבה מאוד חישובים לעומק ופחות הסבר תאורטי ותמונות

lekner

New member
שכחתי את הדבר הכי חשוב

תכנס לפה כל זמן שתוכל ותקרא תשאל שאלות וננסה לעזור אם נוכל

lekner

New member
כן ישנם הרבה הוצאות תבדוק מה

מתאים לך בחנות יש י.דפני אמי"ת שורש הכי טוב לעיין בספר לפני הקניה או שפשוט תבדוק במקום קרוב לביתך שמלמדים חשמל מוסמך באיזה ספרים הם לומדים

למעלה