לימוד 'זן' במרכז.

TWIN464

New member
לימוד 'זן' במרכז.

שלום לכולם מספר שאלות בתקווה לקבלת תגובה! 1. גם אדם 'פשוט' יכול ללמוד 'זן' (פשוט=לא מתקדם רוחנית,חדש בתחום)? 2. היכן בארץ - במרכז. 3. האם לאדם 'הפשוט',שאמצעיו הכלכליים לא 'ראויים'!!,יאופשר ללמוד, או בלשון אחרת,מדובר על הוצאה שמסתכמת בכך וכך מצלצלים.!?!? 4. קראתי בעיתון אנשים ת"א והמרכז על אדם בשם יובל גיל, (כתבה בכותרת ''''זן נדיר'''מתאריך 7.9.04), ונחשפתי שוב לנושא ה'זן',ונזכרתי שעברתי קורס גישור קצר לפני שנים ולמדריך שאת שמו איני זוכר היה מעין צמיד עם קוביות\עיגולי עץ על היד, וכאשר שאלתי אותו מה!!!, הסביר לי המדריך שמדובר על צמיד הקשור לנושא ה'זן', (אולי אפילו מדובר על אותו גיל נושא הכתבה), 5. מלא שאלות שלי,מקווה למלא מלא תשובות שלכם(הקלדה רבה במקלדת!!!!) ((כאן בפורום או למייל שלי-תודה) אסיים בברכות של שבת שלום בריאות ומלא זן לכוללללללללללםםםםםםם. דודי

darmha

New member
הי מיובל גיל

דודי שלום, מה שלומך? באיזור המרכז יש מרכז זן בתל אביב 03-5107356 אתר: www.zencenter.org.il ימי הפעילות הם ימי א' ד' ערב וימי שבת . אתה מוזמן לשאול כאן בפורום שאלות נוספות. בברכה, יובל

הקואין

New member
כן!!!

כל אדם יכול ללמוד זן. גם "לא מתקדם רוחנית" - ברגע שתתחיל ללמוד תבין שאין דבר כזה למעשה. ואלוי אפילו זו נקודת זכות שהנך חדש בתחום ולא מלא "ברעיונות זנים". לגבי המרכז בת"א כבר יש תשובה, אבל אפשר גם "להתפלח" לאוניברסיטת ת"א לקורם "הבודהיזם המשוגע" בגילמן (תחפש בידיעון באינטרנט מתי הוא מתקיים - בחוג למזרח אסיה)ושם ללמוד (באופן תיאורטי אמנם, אך מהמם) זן. זה מצחיק ומי שלא מכיר לא שם לב שהמורה מלמד שם זן ולא על זן.....

darmha

New member
הקואין יקר

האם יש באוניברסיטה קבוצה מתרגלת. במידה ויש, אשמח לקבל פרטים ולהציע אפשרות זו למתענינים. בברכה, יובל

למעלה