לימוד השפה הרוסית

chiburashka1

New member
לימוד השפה הרוסית

ערב טוב לכולם, היום נתקלתי לראשונה בפורום הזה, וחשבתי שזה רעיון טוב לבדוק אם תוכלו לעזור לי כאן. אז הסיפור שלי הוא כזה...... אני נשואה לבחור ממוצא רוסי (אני ממוצא מרוקאי) כבר 4 שנים ואנו ביחד כבר 8 שנים. אני טרם למדתי ולו משפט אחד ברוסית (ואי אפשר להגיד שהפשוש ניסה לעזור לי ללמוד)...אבל הוא בהחלט מתלונן על זה שאני לא יודעת את השפה...... (אין טעם ללמד אותו מרוקאית, כי גם את השפה הזו לא טרחו ללמד אותנו בבית ההורים!). האם יש למישהו הצעות איך אפשר לעשות את זה ? או אולי אפשר לעשות את זה דרך הפורום ..?

the freaky girl

New member
הממ..

לדעתי הכי כיף ללמוד עם מורה ועם בן הזוג.. (זה כמובן אם הוא לא מצליח ללמד אותך בעצמו..) ו.. זה נורא נחמד לדעת עוד שפה.. במיוחד כשאפשר לתקשר בה..
דרך הפורום אולי ניתן לעזור פה ושם, אבל ממש את השפה לא נראה לי שזה יעזור.. אממ.. בהצלחה
אני לא ממש יכולה לתת עיצות כרגע, אבל ניסיתי.. :]

Janem

New member
רק חסר

ת'קרוקודיל גנה, וולק וזאייץ ואולי גם ויני פוך.

AeroSlash

New member
../images/Emo26.gif

קרקדיל גנה = קיריל.. ויני = אני, פוח = נסטיה. יחדיו אנחנו ויני פוח :)) בקשר לוולק וזאייץ, יש מתנדבים?

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

SupermanZW

Well-known member
קשה קשה...

פשוט מתי שיש לך סבלנות שאלי אותו איך אומרים משפט שאת רוצה לומר ברוסית, ואז נסי לזכור, רשמי לך במחברת אם צריך ועם הזמן נסי לתקשר ברוסית למרות הטעויות שיהיו לך, אמנם זה קשה ולוקח הרבה זמן אבל כך את תלמדי בהדרגה ותצליחי גם להבין משמעות של מילים מתוך הקשרן. С успехом.

:]

הוא יכול ללמד אותך מלה פה, מלה שם. משפט פה..משפט שם.. אני לא חושבת שאת צריכה ללמוד ברמה של ידיעת קרוא וכתוב... :] בכל אופן, בהצלחה..!

AeroSlash

New member
יש כל מיני דרכים...

אחת הדרכים היא דרך אתרים מיוחדים שאותם יש למנהל שלנו ואם הוא יועיל בטובתו ויזיז את התחתו הוא אולי יפרסם

עיתונים אונליין ברוסית?

שלום לכולם, האם תוכלו להפנות אותי לאתרים ישראליים לעיתונות וחדשות ברוסית? תודה!

למעלה