../images/Emo13.gif
קודם כל תודה על השיתוף! לא אמרתי בשום הקשר שלא כדאי ללמוד הילינג באופן פרטי!! רשמתי שאנני ממליץ ללמוד באופן פרטי בלבד. ולכן אנני יכול להמליץ... הסיבות להמלצה שלי נובעות מהיכרותי עם הנפש האנושית (שלי), ברגע שאתה רוצה ללמוד באופן פרטי רוב הסיכויים שמה שדרוש לך באמת זה קבוצה. על מנת שתיישם את מה שאתה לומד בתאוריה, מול ויחד עם חבריך לדרך. הרגשות שלך מול עוד אנשים בקבוצה, רמת הפתיחות שלך, ההכלה, ההקשבה... עצם העובדה שאתה נמצא מבחינה אנרגטית בתוך קבוצה גדולה של אנשים המתאספים למען אותה הכוונה, נותנת לך את הקרקע לצמוח מבפנים באמת, במציאות היום יומית. ראה ערך "מניין" ביהדות.יחד אנו יכולים יותר. יחד אנו תומכים אנרגטית אחד בשני ובאנרגיה של הקבוצה אשר אותי למשל ליוותה כמה שנים אחרי שסיימתי ללמוד. אינטרקציה עם מורה בלבד איננה כה עשירה "ומתחככת", כמו אינטרקציה עם מספר אנשים שכביכול אין בינכם שום קשר, לא בגיל , לא במקצוע, לא בתחביבים... אך משום מה כולכם התאספתם יחד, מתוך תחושת מטרה עצמית כל אחד עם עצמו אך בכל זאת עם הזמן מתגלה לך שהמטרה שלך איננה כה אישית כמו שאתה חושב, אנו מחוברים כולנו גם אם אננו חשים או לחילופין יודעים זאת. והכל אכן בנוי בעולמנו על לתת ולקבל,אתה אכן צודק. אך עלינו לעשות זאת באופן הראוי, וזהו כבר עניין של כוונה... ישנם שני מקומות אשר אוכל להמליץ לך עליהם באופן אישי, לדעתי כשתקרא את ההצעה שלי ותבחן אותה בעצמך,אתה תבחר בה בעצמך. אך למען המשך תקשורת מין הסוג הזה אנו נצטרך להמשיך במסר האישי. לגביי המלצות על מקומות "ששמעתי" ואני חושב שיש להם מה לתרום... לרידמן יש מגמת הילינג של ארבע או חמש שנים, הכוללת כל מיני קורסי משנה הקשורים בדרך ישירה או עקיפה לחומר הנלמד בהילינג וקשור להיות האדם מטפל, לכן שווא לדעתי לבדוק האם החבילה מתאימה לך, אך המחיר מגוחך מרוב שהוא יקר! הילינג קבלי ב"מהות" אצל הרב אזרד, אם אתה בעניין היהדות. על פי תחושתי, אתה בדרך הנכונה, גישתך טובה עימך. אתה פתוח ללמידה ויש בך כנות פנימית לגביי הדרך שלך, אני מכבד זאת האמן לי, אם תקרא את דבריי יותר אתה תבין. אני טוען שלמידה יכולה לנבוע אך ורק מתוך הרצון שלנו האישי, יש לי את הדרך שלי,אך אנני שוכח לרגע קט שהכל קיבלתי בהשאלה מידי הבורא, לכן אני מבין היום שללא השיתוף עם אנשים בדרך וללא התמיכה אחד בשני אין לנו שום דרך אחרת להתקדם רוחנית! אך על זאת בהזדמנות אחרת. לילה טוב איש יקר, ובכל אשר תפנה כל עוד תשמור את כוונתך ברורה ונקיה אתה תהיה בן בית בביתה של האמת בהצלחה.