לימוד הטארות

לימוד הטארות

אני מאד רוצה להתחיל ללמוד את הטארות במה להתחיל? איפה אפשר להשיג את הקלפים והספר במחיר הטוב ביותר?

שלום לך מירה.

אני מאוד ממליצה להתחיל עם הקלפים של ריידר. אל תקני בסטימצקי כי למיטב ידיעתי שם הם אינם המקוריים. ראיתי אצל חברה את הקלפים הללו והצבעים הם ממש לא כמו הקלפים שלי. אם את ממרכז הארץ את מוזמנת להגיע לחנות העידן החדש בתל אביב ושם לרכוש איזה קלפים שאת רק רוצה. זו חנות מיסטיקה ויש להם המון. תחפשי קצת בפורום - nelodynoa כתבה כאן הודעה על ספרים וקלפים וחנויות מומלצות. תחפשי לפי השם שלה. את מוזמנת גם לעיין בגלריות שלנו עפ"י קטגוריה חפיסות קלפים שונות. את יכולה להתבונן בדוגמאות של הקלפים השונים ולהתרשם בעצמך. לראות איזה קלפים הכי "מדברים" אלייך. אמנם קלפי ריידר מומלצים - כאן בפורום אני גם מלמדת על פיהם ואפשר למצוא מאמרי סיכום בקטגורית מאמרים - אבל חשוב בראש ובראשונה שאת תתחברי אל הקלפים ותאהבי אותם. ותמיד אנחנו כאן :) לעזור בכל שאלה ובכל מה שאת נתקלת בלימודייך. שיהא לך הכי בכיף שרק אפשר בברכת אור ואושר הילה.

לימוד הטארות

תודה רבה לך הילה בסגול רק אתמול גיליתי את הפורום הזה ומקווה שהיום יהיה לי יותר זמן לקרוא מאמרים בנושא ובנושא המסרים אם את פותחת שרשור לשבוע הבא אשמח מאד להירשם בנושא המסר בתחום הזוגיות תודה מירה

לגבי המסרים היום בערב אני - כמו

בכל מוצ"ש - אני אפתח שרשור חדש של מסרים אישיים לשבוע הבא עלינו לטובה. שרשרי הודעה ובה רשמי את שמך הפרטי, תאריך לידה ואת הנושא בו את מבקשת מסר (אם למשל את מבקשת מסר בנושא הזוגיות אז פרטי האם את בזוגיות ואם המסר הוא בענייני עבודה פרטי האם את עובדת). המסרים אינם פריסה. הם מסר בקלף אחד לשבוע הקרוב. אני מאחלת לך הנאה בקריאת המאמרים ואשמח לשמוע את תגובתך אליהם. הילה.

oliveraf

New member
אני גם מעוניינת בתחום הזוגיות אני

נימצאת בקשר עם מישהו ולהלן הפרטים שלי אוליברה פישר תאריך לידה 30.04.81

pretty princess

New member
../images/Emo68.gifאני גם רוצה מסר השבוע!!!

הי, אני גם רוצה מסר לשבוע הקרוב. בתחום הזוגיות. אין לי אף אחד כרגע, ענת, 27.7.1970. אני מקווה שלא שכחתי שום דבר. המון המון תודה!!!!!!|תוד |תוד |תוד |תוד

גלפין

New member
הי הילה. מסר בבקשה בנושא העבודה

27.7.72 תודה ושבוע נפלא גלית

uri_raz

New member
מספר תוספות למה שהילה כתבה

הסטימצקי מוכרים את קלפי הריידר בקופסה הכחולה (שנקראים האורגינליים, למרות שהקלפים בקופסה הצהובה לא רק שצבועים יפה יותר אלא גם הרבה יותר קרובים לאורגינלים של החבילה), ועדיף באמת לקנות את החבילה בקופסה הצהובה. את זאת תוכלי למצוא בחנויות מיסטיקה רבות - מחיר הוגן תוכלי לקנות אותה אצל אריה קלפים (היבואן) וחנות העידן החדש בכיכר הבימה. אני ממליץ על הספרים הבאים בעברית: * טארוט - מדריך לחיים, מאת רן ארמוזה, עם ספר הצללים המלווה אותו. * טארוט - מסע לתוך חייך, מאת אריק אייל. * קריאה בקלפים, מאת ד"ר יואב בן-דב.

למעלה