לימוד גלישה

תסה

New member
לימוד גלישה

שלום לכל הגולשים הבת שלי בת 10 למדה גלישת גלים בקיטנה ומתלהבת בטירוף.אנחנו גרים ברמת אביב ויש לי 2 שאלות: 1 איפה המקום הקרוב ביותר אלינו בו היא תוכל לשפר את "ביצועיה" 2 האם כדאי כבר לקנות לה גלשן משומש?(היא מתחננת שנקנה לה) תודה רבה רבה

אם היא ילדה קטנה עדיף שתתחיל על

בוגי כי ככה היא תלמד "להסתדר" עם הגלים ברגע שמפחדים מהגלים ונלחצים יש בעיות וזה מונע אותם תן לה חצי שנה על בוגי היא תלמד קצת ויהיה לה אפילו קצת רגש על הגל ותראה אם זה קטע חולף או שהיא רצינית ואז תקנה לה גלשן

תסה

New member
תשובה לתגובה

בשבוע הראשון בקיטנה הם למדו על בוגי ובשבוע השני הם גלשו כבר על גלשן לכן היא כבר עברה את שלב הבוגי. בכל זאת אני חושבת שהיא דיי טובה (גם המדריכים מציינים אותה) והייתי רוצה לתת לה את ההזדמנות להמשיך וללמוד ולכן אני שוב חוזרת לשאלתי אם ידוע לכם על מקום שאפשר ללמוד קרוב לרמת אביב שיש בקרבתה דיי הרבה חופים. אין לי מעיה גם בלימוד "אחד על אחד" אני מקבלת את הצעתך ובשלב זה נדחה את קניית הגלשן. תודה.

אני לא כלכך מתמצא בת"א אבל נראה לי

שהקאנטרי קרוב או אפשר גם תל ברוך אבל אל תקחי אותה להילטון בשום מצב רק אחרי שהיא תשתפר בהרבה חוץ מזה אם היא מתחילה אז החוף לא ממש משנה העיקר שלא יהיו בורות או סלעים

תסה

New member
תודה

ועדין אם מישהו מכיר\יודע איפה אפשר ללמוד בצורה מסודרת אני אשמח לשמוע

faith2

New member
כמו שאמרו...

אם לומדים לומדים אצל טופסה!!! הבית ספר לגלישה הכי וותיק בארץ (ונראה לי היחיד) פועל כבר 40 שנה.... רוצה קישור? לאתר שלהם? תלחץ כאן

בטח שהוא היחיד אין הרבה הומואים שלא

מבינים שגלישה לא לומדים בחוג אלא בעצמך......................

faith2

New member
מה שתגיד...

1. הומו לא קללה! אני לא מבינה מי חיבר את הלקסיקון שלך... 2. בפעם ה-200 אני בת 3. אם אני ארצה ללמוד עם מורה צמוד, מיא תה חושב שאתה שתגיד לי "לא". 4. אם היה לי ממי ללמוד הייתי!...אבל אני היחידה מהחבר'ה שלומדת...

עזבי שטויות ../images/Emo3.gif

בואי אני אלמד אותך !

לא אמרתי שאת לא בת

והומו זה קללה או לא זה לא דבר חיובי לא אמרתי לך מה לעשות את שמאלנית ברור שתקחי מורה צמוד ותשפכי על זה כסף סתם ותמיד יש את האפשרות ללכת לחוף שגולשים בו ולהכיר אנשים

faith2

New member
אחחח....

מה כל כך שלילי בזה? באמת שאני לא מוצאת את השליליות בקהילה ההומולסבית! עכשיו הסבר לי בבקשה מה הקשר להיותי שמלאנית לבין העובדה שיש לי מורה לגלישה? לא, כי פשוט אני רוצה לדעת איך החלטת שיש קשר.

בואנה מה את מקשיבה לאנשים ממורמרים

עשי טובה תתרכזי בעיקר ! בואי לאיזור נתניה אני אלמד אותך לגלוש תאמיני לי לא צריך מורה ! כל הגולשים הטובים פה בארץ למדו לבד !

דבר שלילי מאוד לפחות לדעתי

ויש קשר גדול מאוד לדעתי רובם של התלמידים של המורה הם או שמאלנים או ילדים קטנים ותבדקי את זה ותראי שאני צודק גלישה זה לא ספורט רגיל , לא קשור בכלל בזה שהוא ספורט אקסטרים , לגלוש לומדים לבד , זה ספורט שבנוי על רגש ברגע שלומדים להתמקם על הפיק ולתפוס את הגל אין יותר אף אחד בעולם שיוכל ללמד אותך זה הכל על הרגש שלך על הגל , ברור שיוכלו לתת לך טיפים אבל בלי שיש תרגש הזה לא מתקדמים וזאת אחת הסיבות שלוקח זמן ללמוד לגלוש

בואנה אח שלי

לא נעים להגיד לך אבל אתה נישמע מה זה הומו. כל הודעה שלך קשורה איכשהו להומואים, ניראה לי שאתה מרגיש קצת לא בטוח בעצמך. מה קרה? יש לך כל מיני רגשות לבנים אצלך בכיתה? מתחיל לעמוד לך כשאתה רואה בחורים בים? זה לא סיבה להתחיל לקלל. אז אתה הומו so what? אני מכיר הרבה הומואים בגילך שלך, אם אתה רוצה אני יכול לסדר לך מישהו.

ישר אתה מתרגז../images/Emo67.gif

אבל לא נורא אני לא כועס
אני יכול להבין אותך, כל הרגשות הלא ברורים האלה שיש לך , הזקפה שיש לך מדי פעם כשאתה רואה גברים בלי חולצה... זה יכול לבלבל כל אחד ובמיוחד ילד בגילך אז אתה אוהב גברים , זה לא אומר שאתה בן אדם רע הנה הוספתי לך כמה אתרים שיעזרו לך להגבר על המצוקות שלך

למעלה