לימוד בסין

Etztrubal

New member
לימוד בסין

שלום לכולם, אני רוצה ללמוד סינית בסין. הייתי מעדיף באזור עם אקלים נוח (סצ'ואן / דרום מערב ?). עם העדפה לאזור כפרי על פני עירוני. האם הכרח הוא ללמוד באוניברסיטה או שמא ישנן אלטרנטיבות טובות אחרות? אם אוניברסיטה, האם יש כאלו מומלצות? מלגות? תנאים מוקדמים? כמה הלימודים דורשים? האם יש זמן לעבוד? שמעתי קצת על לימוד אנגלית וכל מיני תכניות למורים לאנגלית שמקבלים לימוד סינית חינם...? אני לומד רפואה סינית, שגם קשור לנסיעה - האם יש אזורים שעדיף ללכת אליהם מהבחינה הזו? בקיצור אשמח לקבלת אינפורמציה ראשונית לתמונה רחבה אני מניח שיש הודעות או אפילו כתבות בשאלה שלי, הפניה תהיה מעולה תודה רבה מראש

happydog23

New member
יש בפורום שירשור די רציני הנוגע ללימודים בסין

הנה הקישור. זה יהיה מקום טוב להתחיל.

michalorpaz

New member
ללמוד בHANGZHOU

שלום ממליצה בחום על אוניברסיטת ZHEJIANG בעיר HANGZHOU מזג האויר די דומה לישראל אך מעט יותר קיצוני. שלא כמו בצ'נגדו- שקר ממש בחורף. העיר מדהימה ביופיה- והוגדרה ע"י מרקו פולו כ"גן עדן עלי אדמות"- והוא יודע על מה הוא מדבר:) יש סמסטר קיץ ובכל סמסטר ניתן להכנס ללימודים של כל רמה (כמעט). מטרתנו גם רפואה סינית. לימודי הסינית באוניברסיטה דורשים מאד- כל יום חצי יום- אבל אני מצליחה לשלב גם התמחות בטווינא בוזמנית.. תלוי כמה אתה משקיע בהצלחה!

סינית 2

New member
מצטרפת להמלצה ללמוד בהנגזו!!

אני למדתי שם לפני כשנתיים תוכל לקרוא מה שכתבתי על האוניברסיטה ועל העיר בשרשור הלימודים שצירפו לך קישור אליו רפואה סינית אתה גם יכול ללמוד שם- תלמידי מכללת רידמן באים לשם להתמחות בסמסטר האחרון של לימודי התואר, אם תרצה פרטים על בית החולים אני יכולה לברר לך מחברים שלמדו שם אם תרצה פרטים נוספים אתה מוזמן לשאול במסרים או במייל: [email protected],אשמח לעזור

למעלה