לימוד בבית עם עמותת תללי"ם- למי יש נסיון ?

לימוד בבית עם עמותת תללי"ם- למי יש נסיון ?

הגיעו מים עד נפש מביה"ס ומהכיתה, ולפי דברי מערכת החינוך העירונית המקומית- אין אפשרויות אחרות. במיוחד שזו שנה אחרונה הם אינם מחויבים לתת תחליפים
(בי"ס אחר וכד') וחבל שכל ההשקעה שנעשתה עד כה בבגרות תרד לטמיון , במיוחד שבתנאי למידה מתאימים ניתן להגיע לבגרות מלאה עם ציונים טובים.

עמליה- אשמח לשמוע מניסיונכם- מה צריך להשגת האישור? איך זה מתנהל? כמה שיותר פרטים כאן או במסרים.
מי שיש לו גם ניסיון נוסף עמליה- אשמח לקרוא פרטים.

שלומות0

New member
מאוד מבקשת לטובת הכלל

לכתוב כאן מתוך ניסיון, זה חשוב, זו תוכנית טובה לילדים שלא מסתדרים במסגרת שדואגים להסתיר אותה מהציבור..

שלומות0

New member
זה מאוד פשוט

אם יש לך אישור מפסיכיאטר שממליץ לילד ללמוד באמצעות תוכנית זאת בשל בעיות נפשיות,{חובה לציין בעיות נפשיות}
אם יש את האישור הזה על המנהלת בית הספר/ יועצת למלא את הטופס ולצרף את ההמלצה הרפואית,
ותוך כמה ימים הוא נכנס לתוכנית,
מורות תללי"ם נפגשות עם המחנכת וקובעות תוכנית למידה,
אחרי חצי שנה יש ועדת השמה על מנת להחליט על המשך למידה דרך תוכנית זו,
תוכנית זו איננה חינוך ביתי! והילד ממשיך להיות חלק מהכיתה{בחסות משרד החינוך}על אף שהוא בבית..
מניסיון אישי שלי הפסיכולוגים נגד תוכנית תללי"ם ועושים הכל על מנת לקלקל את זה!
לדעתי מדובר בפתרון מאוד טוב לילדים שמאוד סובלים במסגרת!!!!
ושוב מוכחים לי הפסיכולוגים עד כמה הם שוגים ומחטאים את המטרה!!
בעבר גם אישור של פסיכולוג היה מספק כמיום לא וברור למה

שלומות0

New member
עמליה תוכל לענות לך על זה

יותר מדוייק,
הבן שלי קיבל מעט כי הוא תמיד הצטרף לתוכנית לקראת סוף
שנה ..
לגבי הגעת המורים זה בתיאום איתך וזה מאוד גמיש..

שלומות0

New member
מבחינה מקצועית

אני יכולה לכתוב לך שהיו לבן שלי מורות מאוד מקצועיות שלמדו אותו בקצב שלו והמון סבלנות, ויש גם כיתה וירטואלית פשוט הדובדבן שבקצפת!
הבן שלי נבחר לבצע לסוף שנה פרויקט גמר ויצאה עבודה מעולה ברמה גבוה.

המורים מגיעים רק לילדים אוטיסטים

כמה שהם צריכים... אני לא רוצה להרחיב כאן הפורום. אבל שתדעו שאם אין פתרון בבתי הספר והילד נפגע, תללי"ם מאפשר לילד שהייה מוצלחת בבית. מי שרוצה להבין יותר שישלח לי מסר.

לא חובה להמליץ על בעיות נפשיות,

אני לא הסכמתי והפסיכיאטרית שלי גם לא היתה מוכנה, היא כתבה אוטיזם... ולמרות שאוטיזם היא לא בעיה נפשית, בכל המוסדות כולל ביטוח לאומי זב נירשם כנפשי וחייבים למגר את התופעה הזאת, כי זה לגמרי לא נכון.

TikvaBonneh

New member
הקפצה

במקרה ראיתי את ההודעה,

כי נכנסתי לפורום כי מישהי השאירה לי הודעה... דברי איתי, זה לא לפורום, זה לשיחת טלפון.

למעלה